Ανατροπή στην Α’ Πειραιά, χάνει την έδρα τελικά ο Τάσος ΚατσάρηςgeniaΒιαστήκαμε να συγχαρούμε για την ενδεχόμενη εκλογή του συμπατριώτη μας Τάσου Κατσάρη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τα νέα για τον ποριώτη Αντιναύαρχο, δεν είναι ευχάριστα, από τα ξημερώματα γνωρίζαμε ότι ο κ. Κατσάρης εκλέγετο, άλλα τελικά όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, η Ένωση Κεντρώων, χάνει την έδρα στην Α’ Πειραιά και εκλέγεται η Γεωργία Γεννιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Λεβέντη, εκλέχθηκε στην Β’ Αθηνών, ο ποριώτης δικηγόρος Γεώργιος – Δημήτριος (Άκης) Καρράς. Ο κ. Καρράς είναι ο ιδιοκτήτης της παραδοσιακής πέτρινης οικίας Δεϊμέζη (Καρρά) που δεσπόζει στην παραλία του Πόρου.

Αναλυτικότερα στην Α’ Πειραιά εκλέχθηκαν:

– ΣΥΡΙΖΑ: Θεόδωρος Δρίτσας, Ελένη Σταματάκη, Κώστας Δουζίνας, Γεωργία Γεννιά
– ΝΔ: Κώστας Κατσαφάδος
– Χρυσή Αυγή: Νίκος Κούζηλος
Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Πραγματικά χαρήκατε που ο Λεβέντης θα κέρδιζε μια ακόμα έδρα; Απορώ, γιατί έχω σχηματίσει την εντύπωση πως είστε ένα σάιτ που προσδοκά αναβάθμιση της πολιτικής ζωής στη χώρα μας.

  Κάνω λάθος;

 2. sporty says:

  Χάρηκε που θα έπαιρνε την έδρα ένας ΠΟΡΙΩΤΗΣ. Γιατι βρισκόμαστε σε σαιτ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΟ.

  Άλλο που εσυ το χρησιμοποιείς αποκλειστικά για την κομματική σου προπαγάνδα. Δεν φοραμε ολοι τα κομματικά μας γυαλια οταν μπαινουμε να ενημερωθουμε ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΟ.

  Αν θελαμε να διαβάσουμε για το κόμμα σου θα παίρναμε το ριζοσπάστη.

 3. Γιαννέτας Αθανάσιος says:

  Τώρα που έχουμε πάλι έναν βουλευτή ,πανεπιστημιακό και μάλιστα ανεγνωρισμένο στο εξωτερικό, μπορώ να έχω μια απάντηση αν θα ψηφίση ώστε να αλλάξει ο νόμος για την παιδεία ,νόμος Διαμαντοπούλου όπως συνηθίζουν να λένε,που ψηφίστηκε από 255 βουλευτές που δεν έχει ψηφιστεί άλλος νόμος και μάλιστα για την παιδεία με τέτοια πλειοψηφία, που ήταν το πρώτο μέλημα αλλαγής της πρώτης κυβέρνησης Σύριζα?

 4. Παναγιώτης Μουστάκας says:

  Aγαπητέ κ.Γιαννέτα πράγματι ο νόμος Διαμαντοπούλου ήταν ο πλέον σωστός,αν όχι ο τέλειος νόμος για την ανωτάτη παιδεία και γι αυτό ψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των τότε βουλευτών.Δυστυχώς οι επόμενοι Υπουργοί με πρώτον τον επί Κυβερνήσεως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κ.Αρβανιτόπουλο,ο οποίος κατά την γνώμη μου ενεργούσε στην συγκεκριμένη περίπτωση σαν συνδικαλιστής και όχι σαν Υπουργός,εφρόντισαν να τον αποδυναμώσουν με αποτέλεσμα η Χώρα να χάσει την ευκαιρία δημιουργίας σύγχρονων Ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

 5. sporty,

  θα περιμένω την απόφαση του επόμενου συνεδρίου όλων εσάς που “συμβουλεύεστε” τη γυάλινη σφαίρα σας για να βγάλετε συμπεράσματα. Μόλις, επιτέλους, συμφωνήσετε και αποφασίσετε ποιο είναι το κόμμα μου, να με ενημερώσετε σε παρακαλώ. Εντάξει sporty;

  Για ότι με αφορά προσωπικώς, καθόλου δεν στενοχωρήθηκα που το κόμμα του Λεβέντη έχασε μία έδρα. Το αντίθετο μάλιστα, χάρηκα. Και πολύ περισσότερο θα χαιρόμουν αν το τωρινό κόμμα του (γιατί ο ίδιος πέρασε και από ΠαΣοΚ και από Ν.Δ.) έμενε εκτός Βουλής και ο κύριος πρόεδρος συνέχιζε την …καριέρα τού wannabe πολιτικού μέσα από την trash tv όπου καταδιάσκεδασε χασομέρηδες νεανίσκους και έδρεψε δάφνες.

Σχολιάστε