Ανακοίνωση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Τι ισχύει για το αγωνιστικό τριήμερο του POROSEAΟ Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Ο Δήμος Πόρου ενημερώνει ότι από 15 Μαΐου 2017 ξεκινάει η εφαρμογή των κυκλοφοριακών μέτρων της θερινής περιόδου, όπως προβλέπονται στην υπ’ αριθμ. 49/1992 Απόφαση του ΔΣ Πόρου (ο Κανονισμός του 2016 δεν έχει ξεκινήσει να ισχύει): Με βάση την Απόφαση αυτή, παρακαλούμε ειδικά για τα ακόλουθα, προκειμένου να αποφευχθούν πρόστιμα από την Αστυνομία:
• Να μην σταθμεύουν αυτοκίνητα από το Σινεμά έως το κατάστημα Macaroni & More σε καμιά πλευρά της οδού, με εξαίρεση τους διαμορφωμένους χώρους στάθμευσης στην Δημοτική Αγορά (από 08:00 έως 20:00 επιτρέπεται μόνο η στάση έως μισή ώρα με αναμμένα αλάρμ) και έναντι καταστήματος Βεσσαλά.
• Να μην σταθμεύουν δίκυκλα από την αρχή της πιάτσας ταξί έως την Δημοτική Αγορά.
• Να μην εισέρχεται στην παραλιακή οδό κανένα όχημα (πλην ταξί, λεωφορείου και ειδικών αδειών) από 20:00 έως 01:00 όταν υπάρχει απαγορευτικό εισόδου.
• Οι επιχειρηματίες να τονίσουν στους προμηθευτές τους ότι η τροφοδοσία από φορτηγά στην παραλία επιτρέπεται όλο το έτος μόνο έως τις 09:30 και από 13:00 έως 17:00.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 20 – 21 ΜΑΪΟΥ

Λόγω των αγώνων POROSEA, θα ισχύσει έκτακτη απαγόρευση κίνησης όλων των οχημάτων πλην ταξί και λεωφορείου στις οδούς στις οποίες θα εξελίσσονται τα αγωνίσματα του τρεξίματος και της ποδηλασίας και ειδικότερα:
• Σάββατο 20.5.2017, ώρες: 17:30 – 19:30 (ποδηλασία)
• Κυριακή 21.5.2017, ώρες: 09:00 – 11:30 (τρέξιμο)
• Οι διαδρομές και των δύο αγωνισμάτων ξεκινάνε με τον γύρο της Σφαιρίας και συνεχίζουν με τον γύρο της Καλαυρίας (από Ασκέλι προς Φούσα, Νεώριο και επιστροφή η ποδηλασία και αντίστροφα το τρέξιμο), ενώ μετά τον τελευταίο αθλητή θα ακολουθεί όχημα της Αστυνομίας και θα απελευθερώνεται η κυκλοφορία.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΩΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
Σχολιάστε