Αναβολή λόγω της αποχής δικηγόρων στις δυο υποθέσεις Δ. Γρίβα κατά του Δήμου Πόρουgrivas-01Αναβλήθηκε, λόγω της παρατεταμένης αποχής των δικηγόρων, η εκδίκαση των δύο υποθέσεων αγωγής του στελέχους της παράταξης μειοψηφίας, Δημήτρη Γρίβα, κατά του Δήμου Πόρου, σχετικά με τη διεκδίκηση του τμήματος του Άλσους Παπαντωνίου και του δρομίσκου που βρίσκεται μεταξύ της παιδικής χαράς και του Κ.Ε.Πόρος, καθώς και των όμορων στην οικία του κοινόχρηστων σκαλιών που οδηγούν από την κεντρική οδό προς στην Μπρίνια.

Υπέρ των ισχυρισμών του κ. Γρίβα για την υπόθεση του Άλσους, κατέθεσαν ενώπιον συμβολαιογράφου μαρτυρίες, η κ. Δήμητρα Κυριακάκη, ο κ. Ματθαίος Μπιτούνης και ο κ. Νίκος Δρούγκας (επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Σπυρίδωνα).

Σημειώνεται ότι ο κ. Γρίβας είναι πρώτος επιλαχών σύμβουλος της παράταξης μειοψηφίας του Δήμου, μέλος της στο ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και εκπρόσωπός της …στην Επιτροπή Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου. Η εκδίκαση των δύο υποθέσεων αναβλήθηκε για τις 26.5.2017 και 26.10.2015, αντίστοιχα.
Σχολιάστε