“Αλλαγή Πορείας”: Να λειτουργήσει εδώ και τώρα η πλαζ ΑσκελίουlogoΑπό την δημοτική παράταξη “Αλλαγή Πορείας” λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

Δελτίου Τύπου – Να λειτουργήσει εδώ και τώρα η πλαζ Ασκελίου

Το ρεσιτάλ ανικανότητας της δημοτικής αρχής και η ζημιά που επιφέρει στον τουρισμό του Πόρου συνεχίζονται. Για λόγους που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, στις 26 Ιουνίου, μόλις μια βδομάδα μετά την έναρξή της, σταμάτησε η λειτουργία της πλαζ του Ασκελίου. Ανεπίσημα, οι εμπλεκόμενοι, οι οποίοι αποφάσισαν να προβούν σε μια ακόμα πράξη ανευθυνότητας στην καρδιά του καλοκαιριού, διαδίδουν με περισσό θράσος ότι η πλαζ έκλεισε εξαιτίας «καταγγελιών της παράταξής μας».

 

Υπενθυμίζουμε ότι η παράταξή μας, προκειμένου να ανοίξει η πλαζ:

α) από τον Σεπτέμβριο του 2012 έχει θέσει δεκάδες φορές το θέμα στο ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και στο Δημοτικό Συμβούλιο και έχει υποβάλει συγκεκριμένες προτάσεις για την προκήρυξη διαγωνισμού, προσκρούοντας στην άρνηση του κ. Στρατηγού και στην απάθεια όλων των συμβούλων του,

β) από τις 28 Μαρτίου 2013 είχε δηλώσει ότι θα κατήγγειλε τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής στον Εισαγγελέα, εφόσον η πλαζ δεν λειτουργούσε άμεσα και δεν διασφαλίζονταν τα συμφέροντα του ΔΛΤ έναντι της οφειλέτριας εταιρίας της περιόδου 2008 – 2012, η οποία παρανόμως καταλάμβανε το χώρο,

γ) στις 14 Ιουνίου ψήφισε υπέρ της παραχώρησης στο όμορο ξενοδοχείο

 

Ποτέ στα 2,5 χρόνια της συμμετοχής μας στο ΔΣ δεν έχουμε στραφεί κατά δημοτών ή επιχειρήσεων και ούτε πρόκειται να το κάνουμε, γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά μας. Ούτε είναι δουλειά μας να κάνουμε «ανώνυμες καταγγελίες». Αντίθετα, η αναφορά στον Εισαγγελέα αξιόποινων πράξεων της δημοτικής αρχής που πλήττουν τα συμφέροντα του Δήμου και του ΔΛΤ, και η δημοσιοποίηση των ενεργειών μας, αποτελεί θεσμική μας υποχρέωση την οποία θα εξακολουθούμε να ασκούμε, αποσκοπώντας στην κάθαρση του Δήμου.

Ας σταματήσουν λοιπόν τις συκοφαντίες οι εμπλεκόμενοι και ας ανακοινώσουν επισήμως για ποιο λόγο δεν λειτουργεί η πλαζ! Καλούμε δημοσίως τον κ. Στρατηγό και τον κ. Μάνεση, τον οποίο εμπιστευτήκαμε υπερψηφίζοντας το αίτημά του, να μην προβούν σε ένα ακόμα πισωγύρισμα και να φροντίσουν για την άμεση και νόμιμη λειτουργία της παραλίας. 
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. DR says:

  Τελικά πλάκα μας κάνει η αλλαγή πορείας

  Προφανώς η δεν γνωρίζει πραγματικά ο κ δημητριαδης ποιει η αριστερά του(ο κ αλιφερησκαι η ομάδα του η γνωρίζει και με τις ευλογίες λειτουργεί το παρασκήνιο και επίσημα παίρνει άλλη θέση μήπως μπορεί να σώσει ότι σώσει απο τα αποτελέσματα της καταγγελτικης του πολιτικής .Mας καταστρεψατε το νησί το καταλάβατε !!!!!!! Δυστυχος για εσάς κ δημητριαδη το νησί είναι πολύ μικρό και τα πάντα μαθαίνονται.οσο για την νομιμότητα η οποία σας ενδιαφερει εδώ γελάμε !!!! Εδώ η συμπολίτευση ,αντιπολίτευση ,λιμεναρχείο ,Αστυνομια όλοι γνωρίζεται ότι οι άλλες πλαζ και χωρίς παραχώρηση λειτουργούν και αυθαίρετες κατασκευές έχουν αλλά κάνετε τα στραβά ματιά . Αυτό και αν είναι οικονομικό ,φορολογικό ,υγειονομικό κτλ έγκλημα ,αλλλλλλλαααα. Μουουουγκα. !!!!!!!
  Γιατί άραγε την νομιμότητα την εξαντλείται μόνο για την πλαζ ασκελιου εεεεεεεε; Μήπως παίζεται και εσείς και η συμπολίτευση τα παιχνίδια συμφερόντων κάποιων επιχειρηματιών που επωφελούνται απο την μην λειτουργία του ασκελιου. Πολύ κοντόφθαλμη πολιτική

  Με αγάπη
  DR……

 2. sferos says:

  Γιατί ρε παιδιά τελείωσε το συγγενολόι και δεν είχατε που να την δώσετε η δεν είχατε έτοιμο ναυαγοσώστη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Ν.Δ. says:

  Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ. Ο ΜΑΝΕΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Α ΤΗΝ ΠΛΑΖ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΤΙΣ “ΔΩΡΕΑΝ” ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ, ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΣΚΕΛΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΛΑΖ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.

  ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ.

Σχολιάστε