Αισιόδοξοι οι Ποριώτες επιχειρηματίες για το Πάσχα (video)pasxaΤην αισιοδοξία τους για την περίοδο του Πάσχα, εξέφρασαν επιχειρηματίες του Πόρου, στην κάμερα MEGA, στο ρεπορτάζ του Γιώργου Σαραντάκου, σχετικά με την τουριστική κίνηση τις άγιες μέρες.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του MEGA, παρά την γενικότερη πτώση των κρατήσεων στους δημοφιλής προορισμούς της Ελλάδας, κερδισμένοι από την κρίση, θα βγουν οι κοντινοί, στην Αθήνα, προορισμοί, όπως τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Συγκεκριμένα, ο κόσμος θα επιλέξει τους κοντινούς προορισμούς, λόγω των ακριβών τιμών και τοv άστατο καιρό.
Ο ποριώτης επιχειρηματίας Γιώργος Δημητριάδης, αναφέρει πως τα μηνύματα από τους ντόπιους ξενοδόχους και τουριστικούς πράκτορες είναι πολύ ενθαρρυντικά. Ο συμπολίτης επιχειρηματίας Τάσος Παγώνης δηλώνει πως αν και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος, ευελπιστούμε πως θα πάει πολύ καλά.
Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παρουσιάζεται μεγάλη αύξηση στις αφίξεις από το εξωτερικό. Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του MEGA.
Σχολιάστε