Αγωνία για τα νυχτερινά δρομολόγια Πόρου – ΓαλατάΤην αγωνία του εκφράζει αναγνώστης μας, αναφορικά με τη διακοπή των νυχτερινών δρομολογίων Πόρου – Γαλατά από την 1η Νοεμβρίου. Ο αναγνώστης μας ανησυχεί για το ενδεχόμενο να μη προλαβαίνει τα πρωινά δρομολόγια των ΚΤΕΛ Αργολίδας.
Το μήνυμα του, έχει ως εξής:

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΑΠΟ 1/11/2012 ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 24:00-06:00. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ 6:15 (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ 20) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ (05:45) ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΜΒΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 05:30 ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Είμαστε οι πρώτοι που θίξαμε το θέμα της παύσης των νυχτερινών δρομολογίων των λέμβων και την επιτακτική ανάγκη για εύρεση λύσης, προκειμένου να συνεχίσουν οι θαλάσσιες συγκοινωνίες που συνδέουν τον Πόρο με τον Γαλατά.
Ο Δήμος Πόρου, από τις 10 Οκτωβρίου, έχει καλέσει τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες επιβατικών λέμβων της γραμμής Πόρου – Γαλατά και αντίστροφα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την εκτέλεση νυχτερινών δρομολογίων (00.00 έως 06.00) για την χειμερινή περίοδο από 1-11-2012 έως 31-12-2012.
Η κατάθεση των σχετικών προσφορών ολοκληρώθηκε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, ωστόσο δεν έχουμε ενημερωθεί για το αν υπήρξαν ενδιαφερόμενοι να εξυπηρετήσουν τη γραμμή.
Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε κάποια απάντηση από τους αρμόδιους φορείς.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  ΑΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΠΙΒΑΤΗΣ 8-10 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΡΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΘΩΝ ΛΕΜΒΟΥΧΩΝ .
  Α, ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΠΙΟ ΝΕΟΣ! ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΑ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ 25% ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 50%.
  ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΙΕΣΗ Η ΝΑ ΕΞΕΥΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
  ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΒΡΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ!
  ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΕΙΝΗ (Η… ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΟΝΟΜΑ) ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ/ΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ… “ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΩ”.
  ΑΡΙΣ.-

Σχολιάστε