Αγανάκτηση από γονείς για τη μεταφορά των μαθητών από το Λεμονοδάσος στο ΓαλατάσχολικόΦίλος  αναγνώστης μας, μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα σχετικά με τη μεταφορά των μαθητών από το Λεμονοδάσος στον Γαλατά:

«Είναι δυνατόν στους καιρούς αυτούς ακόμα να μην  υπάρχει μεταφορά των μαθητών από Λεμονοδάσος στο Δημοτικό του Γαλατά και από άλλες περιοχές;

Είναι δυνατόν να είμαστε έρμαιο του εκάστοτε μεταφορέα; Οι συμβάσεις τους ίσχυαν μέχρι τέλος του 2013 ή όχι;

Ποιος θα μας πληρώσει τα καύσιμα που χαλάμε κάθε μέρα σε αυτήν την δύσκολη εποχή; Κανείς δεν ξέρει να πει τίποτα… Άλλο ένα αίσχος της Ελλάδος μας. Κανείς να απαντήσει, ουδείς να ενδιαφερθεί και αναρωτιόμαστε που θα πάει αυτό…

Να σταματήσουμε να στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο;

Σας ευχαριστώ.»

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του αναγνώστη μας. Ωστόσο, για την καλύτερη ενημέρωση του, αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας http://www.koutouzis.gr/TROIZHNIA-172.htm, όπου στο ηλεκτρονικό τεύχος του Οκτωβρίου, είχε αναδείξει το θέμα:

Λύνεται το  θέμα μεταφοράς των μαθητών στο σχολείο;

Ρυθμίζονται τα θέματα της μεταφοράς μαθητών νηπιαγωγείου και δημοτικού  Σχολείου της περιοχής Τροιζηνίας  από και προς το σχολείο τους,  κάτι που είχαμε σχολιάσει  πριν  δέκα μέρες.

Όπως μας πληροφόρησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σπ. Σπυρίδων  ο οποίος μετέχει στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας  και προς τον οποίο απευθυνθήκαμε, ήδη ανετέθη η μεταφορά ενός μαθητή από τον Καρατζά στον  κ. Πανέρη,  16 παιδιών από την λοιπή Τροιζηνία στον κ. Αλεξόπουλο, η δε μεταφορά  32 παιδιών από την ανατολική πλευρά Μπούγια-Λεμονοδάσος κλπ θα αρχίσει σε μία περίπου εβδομάδα  από τον κ. Σούχλα μόλις ολοκληρώσει την επισκευή του αυτοκινήτου του.

Αν υπάρξει , μας είπε, οποιαδήποτε δυσκολία θα αναζητηθούν   άμεσα άλλες λύσεις.

 

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Υπάρχει ένα θέμα για την μεταφορά μαθητών στο σχολείο με έξοδα του κράτους, όπου για να κατοχυρώσει δικαίωμα ο μαθητής, πρέπει η κατοικία του να είναι σε κάποια απόσταση και πέρα από το σχολείο. Ανάλογα το όριο, μπορεί να εξηγείται γιατί δεν μεταφέρονται κάποιοι μαθητές.

Σχολιάστε