“Έφυγε” χορεύοντας ο Σταύρος Δέδες13920670_1158432170893930_6989552305070623441_n

Μετά από ένα περήφανο Τσάμικο, στην  γιορτή της κόρης του, ανήμερα της Παναγίας στον Πόρο, “έφυγε” ξαφνικά ο κυρ Σταύρος Δέδες και κηδεύεται την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στην γεννέτειρα του Καλλονή.

Ο Σταύρος Δέδες ασχολήθηκε επί δεκαετίες με τα κοινά εκλεγόμενος επί σειρά ετών τοπικός σύμβουλος Δρυόπης. Υπήρξε συνεταιριστής και τα τελευταία χρόνια είχε ασχοληθεί ενεργά με τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μετά τον “Καλλικράτη” φιλοδοξώντας να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της Τροιζηνίας στηρίζοντας νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Υπήρξε ένας “έφηβος”, δεδομένου ότι όλοι θυμούνται το πάθος του, την κινητικότητα του και την προθυμία να μπει στην πρώτη γραμμή των προβλημάτων.

Βασικός συνομιλητής σε πολλές συζητήσεις για διάφορα και κυρίως σε ιστορικές μνήμες της περιοχής. Προσηνής, καλοσυνάτος, αγαπητός από τον Πόρο μέχρι και στα χωριά των Μεθάνων, των οποίων όλοι τον γνώριζαν και όλοι του άνοιγαν τις πόρτες των σπιτιών τους.

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του Μαρία είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων την περίοδο 2010 – 2014. Η Κοινωνική Δομή Αλληλεγγύης Μεθάνων Τροιζηνίας Η ΧΕΛΩΝΑ στη μνήμη του Σταύρου Δέδε θα αφιερώσει την επόμενη διανομή τροφίμων στη μνήμη του ως ελάχιστη ένδειξη για την προσφορά του στην περιοχή.

Στην κόρη του Μαρία, στον γιο του Σπύρο, στον γαμπρό του Θέμη και στον εγγονό του Δημήτρη εκφράζουμε τα θερμά συλληπητήρια μας.

πληροφορίες από το Mymethana.gr
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ανδρέας Δανοπουλος says:

    Καλή Ανάπαυση μπάρμπα Σταύρο !!

  2. ΜΑΡΙΑ ΛΥΡΑΝΤΖΗ says:

    Καλή ανάπαυση Κ. Σταύρο . Θα μας λείψει το χιούμορ σου, η αισιοδοξία σου , η ενεργητικότητα σου , το πάθος για ζωή που σε χαρακτήριζαν. Καλό ταξίδι.

Σχολιάστε