Έκκληση του ΕΕΣΠ σε κατοίκους και παραθεριστές του Πόρου για κατανόηση προς τους επαγγελματίεςΜε την τουριστική περίοδο να κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα, ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλουν οι επαγγελματίες του νησιού για να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες, αλλά και κάποια πιθανά προβλήματα που προκαλούνται στην καθημερινότητα από την τουριστική κίνηση των ημερών.

“Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι παραθεριστές, η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος πλησιάζει στη λήξη της σε λίγες ημέρες. Οι εκατοντάδες επαγγελματίες και εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του νησιού μας προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες μας.

 

Το έργο τους είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό, μιας και εκτός της κουραστικής εργασίας σε υψηλές θερμοκρασίες, πρέπει με τουριστική περίοδο περίπου 40 ημερών να ανταπεξέλθουν σε οικονομικές υποχρεώσεις 365 ημερών (εφορία, ενοίκια, μισθοί, ασφαλιστικές εισφορές, προμηθευτές, πάγια έξοδα κλπ).

 

Στην αγωνιώδη αυτή προσπάθεια τους μπορεί να κάνουν και κάποια λάθη που ενδεχομένως να προκαλέσουν αναστάτωση στην καθημερινότητα των μονίμων κατοίκων ή των παραθεριστών στις εξοχικές τους κατοικίες (ωράρια λειτουργίας, ένταση μουσικής, οσμές εστιατορίων κλπ).

 

Παρακαλούμε θερμά για την κατανόηση και υπομονή σας για λίγες ακόμα ημέρες.

Αντίστοιχα συστήνουμε προς τους συναδέλφους επαγγελματίες να σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας και να δέχονται με θετική διάθεση τυχόν παρατηρήσεις των περιοίκων.

 

Για οποιαδήποτε ενημέρωση ή παράπονο μπορείτε να απευθύνεστε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου:

 

Πρόεδρος: 6970801255

Α’ Αντιπρόεδρος: 6973600425

Β’ Αντιπρόεδρος: 6977719997

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΠΑΚΩΜΟ says:

    Προφανώς ο ΕΕΣΠ εννοεί τους επαγγελματίες ιδιοκτήτες των εστιατορίων και των Μπαρ,δεδομένου ότι μόνον αυτοί έχουν μουσική στην διαπασόν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.Μήπως όμως θα πρέπει να λάβει υπ’οψιν του και εκείνους τους παραθεριστές οι οποίοι,παρά τις σημερινές οικονομικές συνθήκες,εξοικονόμισαν κάποια χρήματα ώστε να έλθουν για ένα δεκαήμερο να ξεκουραστούν και όχι να ξενυχτάνε με την μουσική του διπλανού ή πλησιέστερου “μαγαζιού”;

Σχολιάστε