Έκκληση για διάθεση φωτογραφικού υλικού για παρουσίαση του νησιού στη έκθεση τουρισμού της ΟυτρέχτηςIMGP4218Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η συμμετοχή δύο ποριώτικων επιχειρήσεων στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Vakantiebeurs 2013, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων-Διαμερισμάτων Πόρου Γαλατά, σκοπεύει να συμμετέχει στην συγκεκριμένη δημοφιλή έκθεση.
Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την συμμετοχή, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων-Διαμερισμάτων Πόρου Γαλατά, απευθύνει έκκληση στους αναγνώστες του Porosnews, να συνδράμουν με φωτογραφικό υλικό (υψηλής ανάλυσης) το οποίο αφού αξιολογηθεί θα χρησιμοποιηθεί για εκτύπωση φυλλαδίου, ενόψει της παρουσίασης του νησιού μας στην έκθεση της Ουτρέχτης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μπάμπη Τσούκα στο 6946798384 τις προσεχείς 10 ημέρες.
Η έκθεση Vakantiebeurs 2014, θα πραγματοποιηθεί από τις 15 μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2014 στην Ουτρέχτη. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις του πλανήτη, με τη συμμετοχή 1400 φορέων και επιχειρήσεων στον κλάδο του τουρισμού, από όλο τον κόσμο. Στην περσινή διοργάνωση, ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 150 χιλιάδες.
Σχολιάστε