Έκκληση βοήθειας για τον 19χρονο Αναστάση



Συνεχίζεται η καμπάνια αλληλεγγύης για τον 19χρονο Αναστάση από τον Πόρο. Ο Αναστάσης πρέπει να συνεχίσει τον αγώνα του στην Αυστρία και πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι οι συμπατριώτες του.

Κάνε τον πόνο μου χαρά, με την δική σου πράξη,
να δεις ότι την μοίρα μου μπορεί να την αλλάξει!

Αλληλεγγύη στον 19 χρονο νεαρό Ποριώτη Αναστάση που εδώ και αρκετό καιρό πάσχει από Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία και αγωνίζεται για την ζωή του !

Ο μόνος τρόπος για να θεραπευτεί είναι να μεταβεί άμεσα στο Ινστιτούτο Vadelayman στην Αυστρία! Η προσπάθεια για την κάλυψη των έξτρα εσόδων ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, γινόμαστε ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ,
ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, αλλάζουμε τον κόσμο!

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε καταθέτοντας στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, στον λογαριασμό των γονέων του νεαρού

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN : GR 5201101780000017836898324
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΠΑΛΑΤΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

 




Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Πράγματι, εδώ πρέπει όλοι οι Ποριώτες και γενικότερα οι Τροιζήνιοι να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και τη συμπαράστασή μας, και αυτό το τεράστιο προτέρημα που περιβάλλει ανέκαθεν τους συμπατριώτες μας, από τα παλιά χρόνια μέχρι σήμερα: Το νοιάξιμο για τον άλλον, για τον διπλανό, για το γείτονα, για τον συνάνθρωπο. Αυτό το προτέρημα κανείς δεν μπορεί να το αφαιρέσει από την ψυχή μας. Γι αυτό έχουν συσταθεί και τόσοι Σύλλογοι. Ώστε οι συντοπίτες μας να δρουν και να σπεύδουν σε αλληλοβοήθεια, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
  Θα επαναλάβω τον πολύ ωραίο και ταιριαστό στίχο του συντάκτη που κοσμεί, ως έκκληση, την ανάρτησή του:
  Κάνε τον πόνο μου χαρά,
  με τη δική σου πράξη,
  να δεις ότι τη μοίρα μου
  μπορεί να την αλλάξει.
  Και θα προσθέσω ότι, εκτός των άλλων λεπτομερειών που όλοι γνωρίζουμε, ο Αναστάσης είναι ένα παλληκαράκι εξαιρετικού ήθους που εμπλουτίζεται και από τα χαρίσματα της ευγένειας και του σεβασμού, προς όλους.
  Δεν θέλω να μετατρέψω το σχόλιό μου σε “μελό”, ούτε να παροτρύνω, δήθεν, τους συμπατριώτες μας. Λέω μόνο αυτό που αισθάνομαι και θα χαιρόμουν αφάνταστα αν αυτή η έκκληση του Porosnews τύγχανε άμεσης ανταπόκρισης.
  Αυτό το εύχομαι ολόψυχα.
  Και όλα θα πάνε καλά.
  ΑΑ

 2. xrhstos koulhs says:

  OLOI ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ…ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ…

Σχολιάστε