8 γυναίκες κατηγορούνται: Θεατρική παράσταση από το Εσπερινό Γυμνάσιο – Λύκειο Γαλατά82Οκτώ γυναίκες μοιράζονται την ίδια στέγη και τρόπον τινά και τον ίδιο άνδρα. Μετά τη δολοφονία του και οι οκτώ φέρονται ως ύποπτες.

Το Εσπερινο Γυμνάσιο-Λύκειο Γαλατά και οι φίλοι του, παρουσιάζουν τη μαύρη κωμωδία του Ρομπέρ Τομά “8 γυναίκες κατηγορούνται” με τη σκηνοθετική παρέμβαση της Δήμητρας Μαρκομπότσαρη, στο Αμφιθέατρο Γ/σίου Γαλατά 17 & 18 Ιουνίου ώρα 21:00.

“Είμαστε 7;; είμαστε 8;;; είμαστε αθώες;;; είμαστε ένοχες;; Σας περιμένουμε λίγο πριν το θερινό ηλιοστάσιο, μαζί με την πανσέληνο του Ιουνίου να απολαύσετε τους εαρινούς καρπούς των χειμερινών μας κόπων!!!!”

Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη.

81

 

Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε το 1960 στο θέατρο «Μπουφ Παριζιέν» του Παρισιού από έναν άγνωστο ως τότε νεαρό, ο οποίος είχε έρθει από ένα χωριό των Αλπεων και εργαζόταν ως κομπάρσος σε ταινίες και ως ηθοποιός για μικρούς ρόλους σε περιοδεύοντες θιάσους της Γαλλίας. Η παράσταση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και άρχισε να παρουσιάζεται και σε θεατρικές σκηνές άλλων χωρών.

 

 
Σχολιάστε