20&21 Σεπτεμβρίου δυο Ολλανδοί καλλιτέχνες στο Παλιό ΛιτρίβιAristakes We Both Know It Single van The WhinetheatreΔυο Ολλανδοί καλλιτέχνες θα δώσουν δυο μοναδικές παραστάσεις μουσικής και θεάτρου,  το διήμερο 20 & 21 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο «Η Τέχνη στο Παλιό Λιτρίβι» στην Πούντα.

Απόψε, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 21:00 το Παλιό Λιτρίβι θα ζωντανέψει με τις εμπνευσμένες ερμηνείες του Aristakes Jessayan σε πολύ γνωστά τραγούδια του ξένου αλλά και του ελληνικού ρεπερτορίου. Elton John, Billy Joel, Charles Aznavour, Frank Sinatra, Ronan Keating, Michael Bublé, Sting, Robbie Williams, με το μοναδικό τρόπο ενός εξαιρετικού περφόρμερ.

 

Ο Aristakes Jessayan γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ολλανδία. Από το 1974 εργάζεται ως πιανίστας και τραγουδιστής στην Ολλανδία και σε πολλές άλλες χώρες. Τραγούδια του έχουν καταλάβει θέσεις στο Top 40 και το 1992 κυκλοφόρησε ένα δίσκο με διασκευές γνωστών τραγουδιών, όπου παίζει ο ίδιος όλα τα όργανα. Ο Aristakes Jessayan θεωρείται ο Ολλανδός Neil Diamond.

 

BerHQΑύριο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 στο Παλιό Λιτρίβι η Berenike van Manen γράφει και ερμηνεύει ένα συγκλονιστικό δεκαπεντάλεπτο μονόλογο για μια τουρίστρια που έχει χάσει το δρόμο της. Αδυνατώντας να ελέγξει τη σκοτεινή πλευρά της, προσπαθεί να βρει το δρόμο της μέσα από τις ζωές άλλων ανθρώπων. Θα μπορέσει να πολεμήσει το διάβολο με πιστοποιητικά γέννησης, σημειώσεις και άλλα έγγραφα;

 

Η Berenike van Manen, γεννημένη στην Ολλανδία, σπούδασε υποκριτική στο The Acteerstudio στη Χάγη και στη συνέχεια θερινά μαθήματα στο The Guildhall School of Music and Drama στο Λονδίνο. Οι σπουδές της συνεχίστηκαν με εργαστήρια για να γνωρίσει διαφορετικές ερμηνευτικές μεθόδους. Η Berenike εργάστηκε σε αρκετά θέατρα και ανεξάρτητα project, από location theatre μέχρι παραδοσιακό θέατρο και έργα για παιδιά. Αυτή τη στιγμή μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Χάγης και Πόρου και αυτή είναι η πρώτη φορά που παίζει σε ελληνικό έδαφος.

 

 
Σχολιάστε