2-6 Ιουλίου: Poros Arts Festival – Πόρου Δρώμεναporos artsΠριν λίγους μήνες, μια ομάδα εθελοντών, είχε το όνειρο να στήσει καλλιτεχνικό φεστιβάλ στο νησί μας. 

Σήμερα, η ίδια ομάδα μετά από πολύ προσπάθεια, είναι σε θέση να ανακοινώσει το πρώτο  Φεστιβάλ με τον τίτλο “Poros Arts Festival – Πόρου Δρώμενα”. Το φεστιβάλ το οποίο θα συνδιοργανωθεί με τον Δήμο Πόρου, θα περιλαμβάνει ένα “μίνι” ροκ φεστιβάλ από 4 ελληνικά συγκροτήματα, μια βραδιά έντεχνου, μια λαϊκή βραδιά, beach party, σινεμά, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, εργαστήρια και άλλα happenings.

Το  “Poros Arts Festival – Πόρου Δρώμενα” δεν θα γίνει σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο, αλλά σε διάφορα σημεία του νησιού. Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν και οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα είναι 2-6 Ιουλίου 2014. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Φυσικά η επιτυχία ή όχι της φετινής προσπάθειας θα κρίνει το αν θα επαναληφθεί τον επόμενο χρόνο, με τελικό σκοπό την καθιέρωση του.

Προφανώς όλο αυτό το εγχείρημα, έχει κάποιο κόστος όσο κι αν έγινε προσπάθεια για συμπίεση του.

Πιστεύουμε ότι οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι του Πόρου θα υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια ανάδειξης του νησιού μας.  Θα χρειαστούν και χορηγίες και εθελοντές. Ας δείξουμε πόσο αγαπάμε τον τόπο μας και πόσο διατεθειμένοι είμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτόν.

Πληροφορίες:

Μπάμπης Κανατσίδης 6974904609, Μπρίνκερικ – Κουβαρά Ανούκ 6948214121, Μπορμπαντωνάκης Σπύρος 6973616749

 

 
Σχολιάστε