Ξεκινούν τα Σαρώνεια 2012Αυλαία για τα «Σαρώνεια 2012», απόψε στις 9 το βράδυ στην παραλία του Γαλατά. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ξεκινούν στις 9:30 με παραδοσιακούς χορούς, από τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατά «Οι φίλοι της παράδοσης».
Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Τα Σαρώνεια ξεκίνησαν το 1995, από το τότε Δ.Σ. του Συλλόγου.
Αποφασίστηκε ότι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται κάθε δυο χρόνια, οπότε οι χρονολογίες που έχουν πραγματοποιηθεί τα Σαρώνεια είναι 1995-1997-1999-2001-2003-2005-2007.
Από το 2007 μέχρι και το 2009 τα Σαρώνεια πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, λόγο της επιτυχίας των εκδηλώσεων, επειδή ζωντανεύουν και διαφημίζουν τον τόπο μας, σε αυτές τις πέντε μέρες που διαρκούν, ακόμα το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου αγωνίζονται ο καθένας με τον δικό του τρόπο για να έχουν επιτυχία οι εκδηλώσεις, τέλος όλοι μας επιθυμούμε όπως φέτος αλλά και κάθε χρόνο να πραγματοποιούνται αυτές οι πολιτιστικές εκδηλώσεις για το καλό του τόπου μας.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Άρις Αντάνης says:

  Θερμά – ή μάλλον, λόγω καύσωνα- δροσερά συγχαρητήρια.
  Εξαιρετικές και ποικίλες οι πολιτιστικές επιλογές του Συλλόγου.
  Προς ενίσχυση θα ήθελα, αν μου το επέτρεπε το ΔΣ, να προσφέρω,για την έκθεσή σας, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, μερικά αντίτυπα του τελευταίου βιβλίου μου με διηγήματα από την περιοχή μας, και με τίτλο “ΑΓΑΠΗ- Μυστήρια, Μυστικά και Εκμυστηρεύσεις”. Για τον ίδιο λόγο είχα επικοινωνήσει και με το φίλο μου Τάσο Γκούμα,έγκαιρα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω νεώτερα.
  Αυτή η έκδοση είναι μικρότερη σε μέγεθος- όχι σε περιεχόμενο- δηλαδή είναι έκδοση… τσέπης, όπως τη λέμε και κάνει για να διαβαστεί και σε πλαζ, πισίνες κλπ.
  Επειδή δεν έχω στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας, αφήνω το κινητό μου τηλέφωνο να με πάρετε, αν αποδέχεστε την δωρεάν προσφορά μου. Με τιμή Άρις Αντάνης 6972-977491.
  (Από αύριο Τρίτη 17/7/2012 θα είμαι στο Γαλατά).

Σχολιάστε