Μαγεία λάτιν τζαζ στο Ασκέλι (video)jazzoneΥπέροχη βραδιά δίπλα στη θάλασσα πέρασαν όσοι βρέθηκαν στο Ασκέλι την Πέμπτη 9 Ιουλίου. Ο Γιάννης Οικονομίδης και το κουαρτέτο του κράτησαν συντροφιά για 2 περίπου ώρες στους εκατοντάδες ανθρώπους που γέμισαν την παραλία του Ασκελίου, μπροστά από το γήπεδο beach volley.

Ο κόσμος το διασκέδασε με την ψυχή. Άλλοι απολάμβαναν το ποτό τους καθισμένοι στις καρέκλες, άλλοι στις ξαπλώστρες της παραλίας που γέμισαν, τα παιδιά έπαιζαν ανέμελα στην αμμουδιά και αρκετοί το γλέντησαν με βραδινό μπανάκι.

Οι τέσσερις μουσική εντυπωσίασαν το κοινό, καταχειροκροτήθηκαν και μοίρασαν το κέφι σε όλους. Μετά από αυτή τη συναυλία η τζαζ κέρδισε καινούργιους φίλους στον Πόρο και πολλοί σχολίασαν το γεγονός ότι ενώ δεν γνώριζαν πολλά πράγματα από τζαζ μουσική, η συναυλία στο Ασκέλι τους εντυπωσίασε.

Το Ασκέλι ζωντάνεψε ξανά και αποτέλεσε το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό με τη συντροφιά της λάτιν τζαζ.

Το σχήμα του Γιάννη Οικονομίδη αποτελείται από τους ακόλουθους μουσικούς:

Γιάννης Οικονομίδης: τρομπέτα, φλικόρνο, φωνή, Γρηγόρης Ντάνης:  κιθάρα, Άγγελος Παπαδάτος: κοντραμπάσο, Νίκος Παπαβρανούσης:  τύμπανα.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. christos says:

    Εύγε στους διοργανωτές στους μουσικούς και σε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε !!!λείπουν από τον πόρο αυτές οι βραδιές σας ευχαριστούμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε