Όταν η τέχνη ενοχλεί…12650900_10208559182478344_76787951455169501_nΕνοχλήθηκε χρήστης του Facebook και προσπάθησε να λογοκρίνει μια καταπληκτική φωτογραφία του Τροιζήνιου ερασιτέχνη φωτογράφου Αργύρη Αναγνωστόπουλου, αναφέροντας την στους διαχειριστές της πλατφόρμας ως πορνογραφικό(!) υλικό.

Η φωτογραφία όπως μπορείτε να διακρίνετε, απεικονίζει τις κορυφογραμμές της Τροιζηνίας, που σχηματίζουν την «Κοιμωμένη», ενώ από κάτω, διακρίνεται μια γυμνή γυναίκα, ξαπλωμένη ακριβώς στην ίδια στάση.

Ο Αργύρης, ανέφερε το περιστατικό από τον προσωπικό του λογαριασμό και όπως ήταν φυσικό, δέχτηκε δεκάδες μηνύματα στήριξης. Ο Αργύρης, δήλωσε ότι αν κάποιος χρήστης επιθυμεί να δημοσιεύσει, είναι διατεθειμένος, εκείνος, να του την αποστείλει.

Την φωτογραφία ξανανέβασε στο Facebook ο συμπολίτης μας Χ. Βίκος με το ακόλουθο σχόλιο:

Θεέ μου, πόσο διαφορετική είναι η ομορφιά στη Φύση και στην Τέχνη! Σε μια γυναίκα, η σάρκα πρέπει να είναι σαν μάρμαρο. Σε ένα άγαλμα το μάρμαρο πρέπει να είναι σαν σάρκα.

Βίκτωρ Ουγκώ, 1802-1885, Γάλλος συγγραφέας

Εμείς αντί για σχόλιο ανεβάζουμε αυτό:

Untitled-33_87
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Άρις Αντάνης says:

  Είχα αποφασίσει να μη ξαναγράψω ποτέ πια στο Porosnews, για καθαρά προσωπικούς λόγους.(Δηλαδή δικό μου φταίξιμο). Αλλά τελικά πόσο επιβεβαιώνεται η ατάκα ” ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ”! Αν δεν έγραφα σήμερα ένα σχόλιο, πώς θα μπορούσα:
  1/Να πω ότι χάρηκα που επιτέλους έμαθα το όνομα του καλλιτέχνη αυτής της εξαίσιας και αξιοθαύμαστης έμπνευσης!
  2/Πώς θα μπορούσα να του μεταφέρω τα εύσημα και τα συγχαρητήριά μου και να του πω ότι, αν και έχω ένα πολύ κακής ποιότητας και πολύ χαμηλής ανάλυσης αντίτυπο της φωτο, με καμάρι την έχω στον τοίχο του γραφείου μου στο σπίτι και τη θαυμάζω κι εγώ και οι επισκέπτες μου!
  3/Πώς θα μπορούσα να του ζητήσω να μου στείλει μία καλή φωτο μέσω e-mail και να μου επιτρέψει να την βάλω σε κάποια μελλοντική μου έκδοση;
  Αγαπητέ κύριε Αναγνωστόπουλε θερμά συγχαρητήρια, από βάθους καρδιάς, για αυτό το έργο σας.
  Με τιμή
  Αριστείδης Παναγ. Αντάνης
  (Εκ Πόρου ορμώμενος)
  arimari@otenet.gr
  τηλέφωνο 6972977491

 2. Argyro says:

  Παιδί μου, έχουν ωραίο σύστημα και δουλεύει εδώ και17 αιώνες.
  Ο Ευάγγελος είδε τις προάλλες 2 καλόγριες με αυτοκίνητο πολυτελείας. Να μαλλώνουμε για τις τιτσήρες? Ψάλλει αφού “‘Τη υπερμάχω στρατηγώ τα νικητήρια …” και ο σαλονικιός δίπλα.

Σχολιάστε