Τι θα δούμε στη “Λεμονιά” την Τρίτη και την ΤετάρτησυγγΣυνεχίζονται οι εκδηλώσεις της “Γιορτής της Λεμονιάς” που διοργανώνουν οι κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών “Η Ποριώτισσα”. 

Απόψε στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Συγγρού, παράσταση θεάτρου σκιών από τον θίασο του Τάσου Γεωργίου “Ο Καραγκιόζης στο πανηγύρι”. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 στις 9 μ.μ. στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο Συγγρού, η Χατζοπούλειος Δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Πόρου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τη “Συγγραφική Άνθηση στον Πόρο τη διετία 2014-16”. Θα παρουσιαστούν συνοπτικά τα βιβλία που έγραψαν Ποριώτες, καθώς και τα βιβλία που γράφτηκαν για τον τόπο μας το παραπάνω διάστημα.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η επιβράβευση της συγγραφικής πρωτοβουλίας, η γνωστοποίηση και η προβολή του εκδοτικού δυναμικού του τόπου για το τι βιβλία βγαίνουν και η ενθάρρυνση και άλλων για τέτοιες ποιοτικές δραστηριότητες.
Παράλληλα παρουσιάζονται και τα ημερολόγια τοπικών φορέων, όπως του Συνδέσμου Τροιζηνίων και του Συλλόγου γονέων και φίλων ατόμων με ειδικές ανάγκες “ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ” για την προβολή των αξιόλογων θεμάτων που παρουσιάζουν. Και ιδιαίτερα για τον Σύλλογο “ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ” που χρειάζεται τη στήριξη από όλους μας, λόγω της σημαντικής προσφοράς στα παιδιά ΑΜΕΑ και των αξιόλογων δραστηριοτήτων που αναπτύσσει.
Σχολιάστε