Στα “σκαριά” η παράσταση του καλοκαιριού…Κάτι καλό ετοιμάζει για το επόμενο καλοκαίρι η αγαπημένη σε όλους «Θεατρική Σκηνή Τροιζηνίας». Απ’ ότι μαθαίνουμε, η Τζίνα Κουλαρμάνη και τα αστέρια της, θα ανεβάσουν μια διαχρονική κωμωδία με κοινωνικοπολιτικό περιεχόμενο. Αν και γνωρίζουμε κάποιες λεπτομέρειες, δεν θα αποκαλύψουμε ακόμη κάτι, μέχρι να οριστικοποιηθεί η επιλογή του έργου και να ξεκινήσουν οι πρόβες μέσα στον χειμώνα.
Το μόνο που θα σας αποκαλύψουμε, είναι πως η παράσταση θα είναι πρόκληση, τόσο για τους ηθοποιούς, όσο και για το θεατρόφιλο κοινό του Πόρου και της Τροιζηνίας.
Η «Θεατρική Σκηνή Τροιζήνας», ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό την οργάνωση και πραγματοποίηση θεατρικών και καλλιτεχνικών παραστάσεων στην ευρύτερη περιοχή της Τροιζηνίας.
Τα μέλη της είναι ενεργοί πολίτες της περιοχής που εδώ και χρόνια συμμετέχουν αφιλοκερδώς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μέσα από τοπικούς φορείς και συλλόγους.
Στόχος της Θ.Σ.Τ είναι η πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου και η ευαισθητοποίηση των κατοίκων σε σχέση με την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία σε όλες της τις εκφάνσεις και μορφές.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Γαλατά που από την κατασκευή του κι ύστερα, θεωρείται «πνεύμονας» ζωής στις προσπάθειες του συλλόγου.
Σχολιάστε