«Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε» με τον Ανδρέα…lafisΜε το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι να φωτίζει το λιμάνι του Πόρου, την Παρασκευή 28 Αυγούστου, ο τροιζήνιος ερμηνευτής Ανδρέας Λάφης, θα δώσει μια ξεχωριστή συναυλία στην πλατεία Ηρώων με αγαπημένα έντεχνα τραγούδια, αλλά και δικά του κομμάτια από το δισκογραφικό του ντεμπούτο με τίτλο «Το μολύβι».

Ο Ανδρέας Λάφης θα εμφανιστεί στον Πόρο για πρώτη φορά με πλήρη αρχήστρα, καθώς θα συνοδεύεται από πέντε μουσικούς. Τον Ανδρέα Βουδούρη στα πλήκτρα, τον Δημήτρη Λιόλιο στο μπουζούκι, τον Απόστολο Καλτσά στο μπάσο, τον Άγγελο Κουσάκη στα κρουστά και τον Μιχάλη Δανιά στο βιολί.

Ο τίτλος της συναυλίας είναι «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε» και το ρεπερτόριο θα περιλαμβάνει κατά κύριο λόγω έντεχνο και λαϊκό τραγούδι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι συναυλίες του Ανδρέα Λάφη, σε αφήνουν με ένα γλυκό συναίσθημα και αναμφίβολα αυτός είναι ο λόγος που ο Ανδρέας έχει δημιουργήσει τόσους πολλούς φίλους μέσα από τις συναυλίες του. Η μεγάλη συναυλία της Παρασκευής, αναμένεται να προσελκύσει και πολλούς επισκέπτες που θα βρίσκονται εκείνο το βράδυ στον Πόρο.

Τη συναυλία διοργανώνει ο Δήμος Πόρου και η εθελοντική ομάδα του Poros Arts Festival, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Xenia Poros Image Hotel, των IONNIS FERRIES, του Άσπρου Γάτου και της εταιρίας RAYCAP.

Η συναυλία έχει ώρα έναρξης στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής 28 Αυγούστου.

 
Σχολιάστε