Σπ. Στεφανουδάκης & Α. Λάφης: Δύο «δικοί» μας παρουσιάζουν τη δουλειά τους στη Αθήναstelios lafisΈνας ποριώτης και ένας τροιζήνιος θα παρουσιάσουν την δουλειά τους σε χώρους της πρωτεύουσας. Πρόκειται για τον Ανδρέα Λάφη και τον Σπύρο Στεφανουδάκη. Ο ένας με την υπέροχη φωνή του κι ο άλλος με τις στυλιστικές εμπνεύσεις του.
Ο Ανδρέας Λάφης αυτό αλλά και το ερχόμενο Σάββατο 18&25 Οκτωβρίου, θα ερμηνεύσει τραγούδια του μεγάλου ρεμπέτη Μάρκου Βαμβακάρη και του γιού του, Στέλιου σε συναυλίες που τιτλοφορούνται «Από τον Μάρκο στον Στέλιο».
Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στη μουσική σκηνή «1002 Νύχτες» στην οδό Καραϊσκάκη 10 στου Ψυρρή. Τον Στέλιο Βαμβακάρη θα συνοδεύουν – εκτός από τον Ανδρέα Λάφη – η Εβελίνα Αγγέλου, στο μπουζούκι ο Βασίλης Καραχάκης, στην κιθάρα ο Κώστας Γεράκης και στο μπάσο ο Στέφανος Μαγουλάς. Η έναρξη των δύο συναυλιών θα είναι στις 22:30 και η τιμή του εισιτηρίου στα 5 ευρώ.

O Σπύρος Στεφανουδάκης στην παρουσίαση της collection "DIAMONDS"

Σπύρος Στεφανουδάκης

Ο οίκος μόδας “Spiros Stefanoudakis ” του ποριώτη σχεδιαστή μόδας, θα πραγματοποιήσει Fashion Show όπου ο συμπατριώτης μας Σπύρος Στεφανουδάκης, θα παρουσιάσει τη νέα του συλλογή S/S 2015 με το όνομα ” The Last Swan ” …
Το Fashion Show θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής ( Λεωφόρο Συγγρού 103-105 ) τη ΔΕΥΤΕΡΑ 27 Οκτωβρίου ,με ώρα έναρξης 18:30μμ .
Για προσκλήσεις θα ενημερωθείτε σύντομα …
Χορηγοι : SWAROVSKI – VERONIS JAKOBSEN – το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ
Σχολιάστε