Πρωτιά για τον Βασίλη ΚολοκύθαΟ ταλαντούχος νεαρός κινηματογραφιστής Βασίλης Κολοκύθας, κέρδισε το πρώτο βραβείο στην ατομική συμμετοχή μαθητών Λυκείου, στον διαγωνισμό της UNESCO με θέμα “Φύση και βιοποικιλότητα στη ζωή μας”.
Ο Βασίλης μας μίλησε για τον διαγωνισμό: “Το βίντεο (αδιαφορείς;) αρχικά το είχα φτιάξει για έναν διαγωνισμό ο οποίος για κάποιους λόγους ενώ είχε συμμετοχές δεν έγινε. Φέτος το καλοκαίρι βρήκα αυτόν τον διαγωνισμό και το έστειλα χωρίς να περιμένω κάτι. Στην πραγματικότητα το βίντεο ήταν να γίνει πολύ πιο μεγάλο αλλά ποτέ δεν το τελείωσα, έτσι μετά από καιρό ενώ είχα ξεχάσει τον διαγωνισμό μου ήρθε σχετικό mail με τα αποτελέσματα, κάτι που δεν περίμενα, να πω την αλήθεια. Βέβαια μπορεί να ήταν ατομική η προσπάθεια αλλά πρέπει να πω ευχαριστώ στον Ορφέα τον Τζίτζη που παίζει στο βίντεο και στους Bsides που μου έδωσαν την άδεια για το τραγούδι τους. Αυτή είναι η ευχάριστη πλευρά του
διαγωνισμού από την άλλη όμως οι συμμετοχές σε αυτό τον διαγωνισμό ήταν αρκετές για σχολικό επίπεδο αλλά τα συμπεράσματα είναι ότι ακόμα στην παιδεία δεν έχει μπεί η τεχνολογία καθώς πολλά από τα βίντεο του διαγωνισμού ήταν πολύ καλά, αλλά είχαν χαμηλή ανάλυση.”
Δείτε το βίντεο του.
Σχολιάστε