“Προσπαθώντας τον ήλιο” το νέο βιβλίο της Ματίνας ΝίκαnikaΤον Απρίλιο του 2012, διαβάσαμε στο Facebook, ένα κείμενο για το Μόδι. Το κείμενο, μας συγκίνησε. Η γραφή του, μας εντυπωσίασε. Συντάκτρια του κειμένου, η συμπολίτισσα μας Ματίνα Νίκα.

Ζητήσαμε την άδεια της για να το αναδημοσιεύσουμε στο Porosnews. Μας επέτρεψε με πολύ ευγένεια. Ένα χρόνο αργότερα, η Ματίνα Νίκα, έγραψε το πρώτο της βιβλίο. Το «Κορίτσι Ζόρικο». Τριάντα μία ιστορίες για αισθήματα, πάθη, λόγια ρομαντικά ή έξω από τα δόντια, για ματαιωμένες προσδοκίες αλλά και για μια σούπερ-σταρ ανεξαρτήτως εποχής…

Σήμερα το νέο βιβλίο της Ματίνας Νίκα με τίτλο “Προσπαθώντας τον ήλιο” βρίσκεται στο τυπογραφείο! Μετά το “Κορίτσι Ζόρικο”, η συγγραφέας επανέρχεται με ένα συγκλονιστικό κείμενο για τον αγώνα και την ομορφιά της ζωής, με προσωπική γραφή που καθηλώνει. Μπορείτε να το παραγγείλετε από τώρα στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση logotechnon@mail.com.

Η Ματίνα Νίκα σπούδασε Γαλλική φιλολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και εργάστηκε στον Τουρισμό. Περνάει μεγάλα διαστήματα στον Πόρο Τροιζηνίας που είναι ο τόπος καταγωγής της αν και διαμένει μόνιμα στο κέντρο της Αθήνας όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

 
Σχολιάστε