Ποριώτικο ενδιαφέρον στην παρουσίαση του βιβλίου «Γεύση από Νεράντζι» της ΑιθερίαςpanouΗ Anima Εκδοτική σάς προσκαλεί στην πρώτη επίσημη παρουσίαση τού βιβλίου «Γεύση από Νεράντζι» τής Αιθερίας, στον χώρο του Arthens (Αιόλου 77 κι Ευριπίδου), στις 4/4/16 και ώρα 19.30.

Το συναρπαστικό κείμενο, το οποίο εύστοχα υφαίνει η συγγραφέας, περιγράφει μεταξύ άλλων έναν αδιέξοδο γάμο μέσα από το πρίσμα τής ασθένειας τής ηρωίδας, δημιουργώντας στον αναγνώστη δυνατές λογοτεχνικές εικόνες, γεμάτες έντονα και αληθινά συναισθήματα.

Ελάτε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Απριλίου, στον Πολυχώρο ARTHENS, για να μάθετε περισσότερα για την αξιόλογη συγγραφέα που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο “Αιθερία” και να ταξιδέψουμε μαζί στον γλυκόπικρο κόσμο της, που έχει «Γεύση από Νεράντζι»…

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βιβλίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Ποριώτες σε ότι αφορά τη συγγραφέα. Τα υπόλοιπα στην παρουσίαση…

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Τσιμάρας Τζανάτος – Συγγραφέας / Ηθοποιός

Μαρία Καφετζοπούλου – Εναλλακτική Θεραπεύτρια

Άννα Ραζή – Συγγραφέας / Υπεύθυνη Εκδόσεων

Λίλα Παπαπάσχου / Δημοσιογράφος – Project Manager Εκδόσεων Anima

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Χρήστος Σούτος, Δημοσιογράφος / Project Manager Εκδόσεων Anima.

Όσοι προμηθευτείτε το βιβλίο “Γεύση από Νεράντζι” την ημέρα τής παρουσίασης, συμμετέχετε αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα εγκαίνια τής νέας “στέγης” των Εκδόσεων Anima, αποκτώντας την ευκαιρία να κερδίσετε πλούσια δώρα!

 
Σχολιάστε