Παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Καλού “To Δασκαλειό”kalosΤην Κυριακή 17 Αυγούστου και ώρα 8.30 μ.μ. ο Δήμος Πόρου,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών ΄΄Η ΠΟΡΙΩΤΙΣΣΑ΄΄, το Κέντρο Τύπου Πόρου και οι ΄΄Εκδόσεις Γρηγόρη΄΄ πραγματοποιούν την παρουσίαση του τρίτου  βιβλίου ΄΄Το Δασκαλειό΄΄ της ιστορικής μυθιστορηματικής τριλογίας ΄΄ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ΄΄ του συμπατριώτη μας τ. υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Καλού στο υπαίθριο Αμφιθέατρο Συγγρού.

Για το βιβλίο, που αναφέρεται στην ιστορία του Πόρου και της Τροιζηνίας της περιόδου 1844-1944 θα μιλήσουν: ο κριτικός κινηματογράφου και συγγραφέας κ. Νίνος Μικελίδης και  ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Πάνος Παταριάς. Κείμενα από το μυθιστόρημα θα διαβάσει η κ. Κατερίνα Οικονόμου και θα τα συνδέσει μουσικά ο νέος Ποριώτης συνθέτης και πιανίστας κ. Λευτέρης Τζίτζης. Συντονίζει ο Νάσος Αργυρόπουλος.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΑΡΙΣΤ.ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΟΥ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ.
    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΕΦΕΤΟΣ ΕΧΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΩ ΟΛΑ ΚΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΙΤΛΟΣ “ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ” ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΛΕΑΡ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ.
    ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ

Σχολιάστε