Παιδική Σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου: «Πήτερ Παν & Τίνκερμπελ- Στη Χώρα του Ποτέ»Η παιδική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Πήτερ Παν & Τίνκερμπελ- Στη Χώρα του Ποτέ», σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου,  την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 και ώρα 21:00 στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ.

Λίγα λόγια για το έργο…

Την εποχή που βασίλευαν οι Νεράιδες γεννήθηκε ένα αγόρι που δε μεγάλωσε ποτέ και που μπορούσε να πετάει σε μαγικούς κόσμους ανάμεσα στις νεράιδες.

Το αιώνιο παιδί, ο ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ, ζει στη χώρα της χαράς και της αιώνιας νιότης, στη «ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ», με τη μικρή Νεράιδα ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ και είναι ο αρχηγός των χαμένων παιδιών.

Οι Νταρλινγκ είναι μια ήσυχη οικογένεια. Ζουν με τα τρία παιδιά τους κάπου στο Λονδίνο. Η μικρή Γούεντυ κάθε βράδυ διηγείται παραμύθια για Νεράιδες και πειρατές στα μικρότερα αδέλφια της Τζον και Μάικλ, ώσπου ο Πήτερ Παν εμφανίζεται και τους παίρνει μαζί του με τη βοήθεια της νεραϊδόσκονης της Τίνκερμπελ.

Έτσι αρχίζει η απίστευτη και φανταστική περιπέτεια. Όταν ο τρομερός πειρατής, ΚΑΠΤΕΝ ΧΟΥΚ, καταφθάνει στη «ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ», ψάχνοντας για το χαμένο θησαυρό, γίνεται η μεγαλύτερη απειλή τους. Σκοπός του είναι να πιάσει τον Πήτερ παν. Η πάλη του καλού με το κακό, ανάμεσα σε πειρατές, χαμένα παιδιά και νεράιδες.

Η δύναμη της φιλίας, το θάρρος, η πίστη στον εαυτό τους και το δίκιο τους θα είναι οι σύμμαχοι των παιδιών σ’ αυτή την αναμέτρηση.

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά:

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΣΙΩΤΗ, ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΗ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΑΛΑΣ, ΦΑΝΗ ΠΑΡΛΗ

 

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ

ΣΤΙΧΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΚΗΝΙΚΑ: ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟ

Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: TEXNIS GENESIS

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

 

ΓΕΝ. ΕΙΣΟΔΟΣ: 9 ΕΥΡΩ

ΑΝΕΡΓΟΙ, ΣΥΝΤ/ΧΟΙ, ΠΟΛΥΤ.: 8 ΕΥΡΩ

 

 
Σχολιάστε