«Πέταγμα» σε τόπους μακρινούς: Συναυλία με την Τέτη Κασιώνη, Γιώργο Αθανασίου & Ορέστη ΖυρίνηAfisa kasioni A3-01Η γραφική πλατεία του Αγίου Γεωργίου, θα φιλοξενήσει και φέτος μια ξεχωριστή συναυλία στα πλαίσια του “Poros Arts Festival 2016”.

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, στις 10μ.μ. η νέα ερμηνεύτρια Τέτη Κασιώνη συναντάει τους εξαίρετους μουσικούς Γιώργο Αθανασίου στην κλασική κιθάρα και Ορέστη Ζυρίνη στο άλτο σαξόφωνο.

Οι τρεις μουσικοί ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα ταξίδι γεμάτο από χρώματα και αρώματα μακρινών τόπων. Τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της ερμηνεύτριας που αναμένεται να κυκλοφορήσει  μέσα στο καλοκαίρι όπως επίσης και τραγούδια από την Μεσόγειο, την Λατινική Αμερική και τα Βαλκάνια βρίσκουν δρόμους ανοιχτούς για να φτάσουν σε μακρινούς προορισμούς και να βρουν συνταξιδιώτες.

Πολυρυθμίες και έντονες ερμηνείες σε διασκευές διαχρονικών κομματιών του διεθνούς ρεπερτορίου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής τους παράστασης. Βασικά χαρακτηριστικά της μουσικής τους η δραπέτευση και το πάθος που παρασέρνουν τους θεατές σε μια αξέχαστη μουσική περιήγηση.

Διοργάνωση: Poros Arts Festival – Δήμος Πόρου.

Χορηγοί: 7 Brothers Hotel, Macaroni & More

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, 22:00

Στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου, μπροστά στην Μητρόπολη.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

                                     
Σχολιάστε