Ο Διονύσης Σαββόπουλος στον Ρώσικο Ναύσταθμο – Τρόποι πρόσβασης στη μεγάλη συναυλίαΗ μεγαλύτερη συναυλία του φετινού καλοκαιριού, θα πραγματοποιηθεί απόψε Σάββατο 26 Αυγούστου, στο Ρώσικο Ναύσταθμο. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων των “Συνοριακών” ο Διονύσης Σαββόπουλος θα εμφανιστεί ζωντανά μπροστά στο κοινό του Πόρου και των επισκεπτών του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πόρου, για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των θεατών στη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στον Ρώσικο Ναύσταθμο, το Σάββατο 26 Αυγούστου (ώρα έναρξης 20:30), υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές:
· Δρομολόγια λέμβων (με εισιτήριο): Θα εκτελούνται από τις 19:30 και μετά, από την αφετηρία της βάρκας Νεωρίου (πιάτσα ταξί) προς την προβλήτα που υπάρχει στο λιμανάκι μετά τον Ρώσικο Ναύσταθμο (απαιτείται περπάτημα 10 λεπτών). Επίσης, θα εκτελεστούν αντίστοιχα δρομολόγια επιστροφής μετά τη λήξη της συναυλίας.
· Λεωφορείο (με εισιτήριο): Θα εκτελεστούν δύο δρομολόγια από την αφετηρία στην πλ. Ηρώων, τις ώρες 19:30 και 20:30, και δύο δρομολόγια επιστροφής μετά τη λήξη της συναυλίας.
· Ταξί: εκτός από τη δυνατότητα μετάβασης με ταξί στον χώρο της συναυλίας, αμέσως μετά την λήξη της θα βρίσκονται στον χώρο (στην στροφή πριν την διασταύρωση που οδηγεί στην παραλία) ταξί, τα οποία θα επανέρχονται για την εξυπηρέτηση του κόσμου.
· Ι.Χ., δίκυκλα: για την στάθμευση των οχημάτων θα υπάρχει καθοδήγηση από το προσωπικό του Δήμου και τονίζεται ιδιαίτερα η ανάγκη αναστροφής των αυτοκινήτων κατά την προσέλευση, ώστε να μην δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα κατά την αναχώρηση.
· Ιδιωτικά θαλάσσια μέσα: είναι δυνατή η προσέλευση στον όρμο του Ρώσικου με σκάφη και ο αρόδο ελλιμενισμός.
Σημειώνεται ότι στον χώρο θα υπάρχουν 2.000 καρέκλες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης της συναυλίας από σημεία περιμετρικά του χώρου. Στην περιοχή λειτουργεί καντίνα και υπάρχει τουαλέτα.
Σχολιάστε