Ο Γιώργος Μαυρούλης τραγουδάει τα… τριάντα (video)mavrou1Η φωνή του πολυβόλο και σφαίρες οι στίχοι του. Ο Γιώργος Μαυρούλης είναι το παιδί από τον Πόρο, που μεγάλωσε ξαφνικά μέσα από το παιχνίδι της μοίρας. Αυτό το παιχνίδι, ο «Μαυρού» το φιλοσόφησε και το έκανε στίχους. Τον θυμάμαι πάντα να με ρωτάει. Το μυαλό του σφουγγάρι. Κρατούσε αυτό που του έλεγες. Τις συμβουλές των μεγαλυτέρων.
Σήμερα ο Γιώργος Μαυρούλης, τριαντάρησε. Όλα αυτά που κράτησε, τα επιστρέφει σε ένα τραγούδι. Μέσο: το αγαπημένο του χιπ-χοπ.
Το χιπ-χοπ που δεν τον εγκλώβισε ποτέ στον τρόπο έκφρασης. Πάντα ο «Μαυρού» ήταν ανοιχτός σε όλα τα είδη μουσικής. Στο ροκ, στο έντεχνο, στο ρεμπέτικο. Το πάντρεμα με τον μπαγλαμά δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε δήθεν.
Το νέο τραγούδι του Γιώργου Μαυρούλη, όπως και κάθε του τραγούδι, είναι βιωματικό. Είναι η στιγμή της ζωής του. Ειλικρινές και αυθόρμητο. Με ποριώτικο χιούμορ και ποριώτική αυθεντικότητα.
Το φιλαράκι ο Γιώργος Μαυρούλης έγινε «Τριάντα».

Στίχοι – Μουσική – Ερμηνεία : Γιώργος Μαυρούλης
Παραγωγή – Ενορχήστρωση-Μίξη : Γιάννης “Loud” Πετειναράς
Τζουράς – Τρίχορδο – Κιθάρα-Μπαγλαμάς : Γιώργος & Γιατρός
Digital Mastering : Δημήτρης Κουντούρης (Ανδρείκελος)
Σκηνοθεσία – Φωτογραφία : Numberless Films
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Μπάμπης Τσούκας says:

    Πολύ ωραίο μπράβο Γιώργο . Τίποτα καλύτερο από το να καταφέρνεις πράματα που μας εκπλήσουν ευχάριστα.Όσο για τα τριάντα… μην πτοείσαι η καρδιά μετράει και αυτή δεν μεγαλώνει ποτέ.Να είσαι καλά και όλα να σου έρχονται όπως τα θές πάντα.

  2. STELLA GKOUMA says:

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ! ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΟΥ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΕ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

  3. Andreas Nikoletopoulos says:

    Καταπληκτικό!!! Αν το παίξεις λαϊκά, είναι επιπέδου Νικολόπουλου, αν το παίξεις Rap είναι επιπέδου Stavento, αν πείς μόνο τους στίχους είναι βαθύ, σύγχρονο, βιωματικό ποίημα. Απλά ΤΕΛΕΙΟ!

Σχολιάστε