Ομαδική έκθεση ζωγραφικής “Κοινή Γραμμή” – Στο παλιό ταχυδρομείο ΠόρουΗ πρωτοβουλία νέων “Σύνεργον” διοργανώνει την ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Κοινή Γραμμή” και σας προσκαλεί να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να θαυμάσετε 20 καλλιτέχνες που σχετίζονται με την περιοχή μας .

Κάθε καλλιτέχνης διακατέχεται από μια προσωπική οπτική και άποψη με αποτέλεσμα κάθε έργο τέχνης να δημιουργεί μια μοναδικότητα την οποία δεν θα μπορούσαμε παρά να την αναδείξουμε. Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιάσει τη δημιουργική υποκειμενικότητα των καλλιτεχνών, αλλά και την κοινή ανάγκη όλων για έκφραση, για αυτό και τοποθετηθετήθηκε ένα νήμα-η κοινή γραμμή που περιφέρεται στους τοίχους του κτιρίου της έκθεσης το οποίο συνδέει με γεωμετρικά σχήματα τα ζωγραφικά έργα σε ένα ενιαίο σύνολο.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο κάθε καλλιτέχνης να αφήνεται ελεύθερος να εκφραστεί με όποιο ζωγραφικό τρόπο θέλησε (είτε από άποψη θεματολογίας είτε από άποψη τεχνικής), χωρίς να αναγκαστεί να τοποθετηθεί σε πλαίσια για χάρη της έκθεσης. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τους τοπικούς μας κρυμμένους θησαυρούς.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι ακόλουθοι καλλιτέχνες:

Astrid Alberts, Pamela Jane Rogers, Dennis McCallum, Βίβιαν Βασιλακοπούλου, Ήβη Γαβριηλίδη, Μάρα Δημοπούλου, Νεκτάριος Δράνιας, Πέτρος Καρυστινός, Μαρία Κούρου, Γεωργία Λιβανού, Λιάνα Μελισσαράτου, Σπύρος Μπορμπαντωνάκης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Κατερίνα Ρείζη, Μαρία Σουλιώτη, Αναστάσιος Τζιτζάς, Δήμητρα Τσούκα, Μαρία Φλουράκη, Νικόλαος Χατζηπέρος, Μαρία Χωριανοπούλου.

Στην πλατεία Δημαρχείου-Παλιό Ταχυδρομείο

Εγκαίνια έκθεσης 23 Μαρτίου στις 18.00

Διάρκεια έκθεσης 23/04 έως 2/04

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 11.00-13.00 και 18.00 – 21.00 καθημερινά
Σχολιάστε