Οι εκδηλώσεις του Δήμου Πόρου για την αυγουστιάτικη πανσέληνοLOS DOS O MASΜε δύο εκδηλώσεις θα υποδεχθεί φέτος ο Δήμος Πόρου την αυγουστιάτικη πανσέληνο της Πέμπτης 18 Αυγούστου.

Στον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού του Ποσειδώνα στην Καλαυρία, ο ήχος του πιάνου συναντά το αυγουστιάτικο φεγγάρι για μία ακόμα χρονιά, στο πλαίσιο του καθιερωμένου Διεθνούς Φεστιβάλ Πιάνου του Πόρου, στο οποίο συμμετέχουν κορυφαίοι σολίστες από όλο τον κόσμο. Το ρεσιτάλ έχει ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού με τους αρχαιολογικούς χώρους που θα μείνουν ανοιχτοί για την πανσέληνο και αναμένεται να αποτελέσει το αποκορύφωμα των επιμέρους εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, που συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Πόρου για 8η συνεχή χρονιά από 17 έως και 28 Αυγούστου.

Παράλληλα, ένα full-moon beach party θα φιλοξενηθεί στην παραλία του Μεγάλου Νεωρίου στις 21:00. Οι Los Dos O Mas, που σημαίνει «οι δυο μας ή και περισσότεροι», θα τραγουδήσουν σε reggae, afro, ska, latin και world music ρυθμούς. Ο στίχος τους χαρακτηρίζεται από τον προβληματισμό της εποχής, έχοντας πάντα μια νότα αισιοδοξίας, ενώ έχουν ανοίξει συναυλίες αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Η συναυλία θα είναι η τελευταία του φετινού Poros Arts Festival, το οποίο διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Δήμου Πόρου, χάρη στην ευγενική προσφορά των εθελοντών και των χορηγών του.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και για τις δύο εκδηλώσεις.

13962691_1178364565563384_6622882984947231416_n
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Παν.Μουστάκας says:

    Στις αναφερόμενες εκδηλώσεις η Κυβέρνηση δια του Υπ.Οικονομικών θα συμμετάσχει στέλνοντας στους φορολογουμένους τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

Σχολιάστε