Ξεκίνησε το Poros Arts Festival με τον Βαγγέλη Τζίτζη στη Ρουκουτίμα (βίντεο)vageliΣτη γειτονιά του Χριστού στη Ρουκουτίμα, επέλεξαν οι διοργανωτές του Poros Arts Festival 2015 να κάνουν την πρεμιέρα του φεστιβάλ. Η συναυλία του Βαγγέλη Τζίτζη ξύπνησε αναμνήσεις με αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας του 1960 & 1970.

Ο Βαγγέλης συγκινημένος τόσο από το μέρος, όσο κι από την παρουσία του ζεστού κοινού – ανάμεσα στο οποίο ήταν και η ηλικιωμένη μητέρα του – τραγούδησε κομμάτια τα οποία σημάδεψαν την παιδική του ηλικία, στη συγκεκριμένη λαϊκή γειτονιά του Πόρου.  Τη συναυλία παρακολούθησαν 200 περίπου άτομα.

Τον Βαγγέλη στη χθεσινή συναυλία συνόδεψαν οι:

Γιώργος Αρσενίδης στο πιάνο και την ενορχήστρωση
Στέλλα Μακρή στο τραγούδι
Τάσος Ζαφειρίου θα παίξει μπουζούκι και θα τραγουδήσει.
Αργύρης Ντίνας στο μπουζούκι.
Νίκος Ρούλος στο κοντραμπάσσο.
Βασίλης Σταματιάδης στα τύμπανα.

Απόψε, στις 9 το βράδυ στο Μεγάλο Νεώριο στην προβλήτα Αργύρη Καϊκα., θα γίνει συναυλία με τους Glitter Grotesque. Για την αποψινή συναυλία στις 20:00 και 20:30 θα υπάρχει δρομολόγιο λέμβου από το λιμάνι (πιάτσα ταξί) προς το Νεώριο

Αύριο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης Ποριωτών εικαστικών στην πλατεία του Δημαρχείου στις 7μμ, ενώ στις 10 το βράδυ, να είστε όλοι στην παραλία του Πόρου για να απολαύσετε τη Κατερίνα Οικονόμου από το Ρολόι του Πόρου.

 

 

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Fannis says:

    Από ρουκουτιμα γεννημένος και εγώ χρόνια έξω θέλω να πω με τα σακατεμένα ελληνικά μου ο Βαγγέλης μας έχει διασκεδάσει και τραγουδήσει χρόνια πολλά και όταν θα έρθω Ελλάδα σύντομα πάλι το μόνο που θέλω να κάνω είναι να τον φιλήσω και να του πω ένα μεγάλω ευχαριστώ για αυτά που έχει κάνει για τους ποριωτες τα τελευταία 20 ίσως παραπάνω χρόνια να είσαι καλά

Σχολιάστε