Μουσική μαγεία από σαντούρι και ούτι στην ΑΝΑΣΑ στο Μεγάλο ΝεώριοΈνας από τους σημαντικότερους και πιο γνωστούς δεξιοτέχνες του σαντουριού στην Ελλάδα, ο Μάριος Παπαδέας θα εμφανιστεί ζωντανά στον Πόρο, την Κυριακη 4 Ιουνίου στην παραλία του Μεγάλου Νεωρίου «ΑΝΑΣΑ».
Με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην κοιμωμένη και κάτω από τα πεύκα και τους ευκάλυπτους του Νεωρίου, αυτη την Κυριακή στις 7.30μ.μ., θα ταξιδέψουμε, με τους ήχους από το σαντούρι και το ούτι, από την Σμύρνη στο Αιγαίο κι από την μουσική παράδοση της ηπειρωτικής Ελλάδας στον Πειραιά του ρεμπέτικου.
Τον Μάριο Παπαδέα θα συνοδεύει με ούτι ο Ανδρέας Ανδρέου, σε ένα μουσικό γλέντι με σμυρναίικα, ρεμπέτικα, νησιώτικα και δημοτικά τραγούδια.

Ο Μάριος Παπαδέας τραγουδά και είναι δεξιοτέχνης στο σαντούρι, με μουσικές καταβολές που πηγάζουν από την πλούσια ελληνική παράδοση (σμυρναίικο, ρεμπέτικο, δημοτικό τραγούδι).
Έχει ενεργή παρουσία στην εγχώρια δισκογραφία, κάνει συχνά συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, παίζει σαντούρι σε κέντρα με παραδοσιακή μουσική ενώ ασχολείται και με τη σύνθεση μουσικής για θεατρικά έργα.

Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης μουσικής του διαδρομής, έχει συνεργαστεί με ξένους καλλιτέχνες όπως οι Bob Brozman, Mohammad Esmaeli, Madjid Kiani, Gerardo Nunez αλλά και Έλληνες με τους Ηλία Ανδριόπουλο, Αλέκο Αραπάκη, Γλυκερία, Νίκο Δημητράτο, Γιώργο Κατσαρό, Λουκιανό Κελαηδόνη και Δόμνα Σαμίου να ξεχωρίζουν ανάμεσά τους.
Μην το χάσετε!
Σχολιάστε