Μουσική βραδιά στο ΛεμονοδάσοςΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «Η ΠΟΡΙΩΤΙΣΣΑ», ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΑΙ ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ ΤΡΟΙΖΗΝΙΩΝ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» διοργανώνουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ τη Παρασκευή 24 Αυγούστου και ώρα 20.00 στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν Αγίου Σεραφείμ Λεμονοδάσους. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πόρου και υλοποιείται κατόπιν σχετικής πρότασης της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Πόρου.

Η Μουσική Βραδιά, αποσκοπεί στην προώθηση της προσπάθειας για την διάσωση του φυσικού τοπίου του Λεμονοδάσους που έχουν ξεκινήσει ιδιώτες και φορείς με την σύσταση της «Ομάδας Πρωτοβουλίας για την διάσωση του Λεμονοδάσους».

Τη μουσική κάλυψη της βραδιάς έχει αναλάβει αφιλοκερδώς το συγκρότημα 2 + 2; ,ενώ πλούσια εδέσματα θα προσφέρουν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών «Η ΠΟΡΙΩΤΙΣΣΑ». Τη βραδιά θα πλαισιώσουν χορευτικά τα μέλη του Συλλόγου «οι Φίλοι της Παράδοσης». Για τη διευκόλυνση μετάβασης θα υπάρχουν δρομολόγια με βάρκα από το λιμάνι του Πόρου προς την Πλάκα.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Όταν βλέπω “μηδέν σχόλια” σε σοβαρά θέματα, τσαντίζομαι και συγγνώμη για τη λαϊκή αυτή λέξη. Ακόμα τσαντίζομαι όταν βλέπω πολλά σχόλια σε ασήμαντα μικροθεματάκια που αγγίζουν τα μικροσυμφεροντάκια ή τους μικροεγωϊσμούς κάτι ασήμαντων μικροδευτεροχέρηδων, που άμα δούνε φως μπουκάρουν, ή αν βρουν έτοιμο πλήθος αρπάζουν τα μικρόφωνα, έτσι άκοπα, χωρίς να κουνήσουν δαχτυλάκι. Οι ίδιοι άμα βρουν έτοιμο κείμενο το αρπάζουν και πρώτα το αντιγράφουν και μετά το… υπογράφουν.
  Είναι οι ίδιοι που ποτέ δεν θα πουν καλή κουβέντα για κανένα, εκτός αν πληρωθούν γι αυτό. Μπράβο δεν θα ακούσεις από το στόμα τους εκτός αν είναι βαλτό ή σκόπιμο. Δεν λένε ούτε “κακή” κουβέντα βέβαια για να μη κάνουνε εχθρούς. Απλώς μιμούνται αυτά που κάνουν οι άλλοι και μέσα από τις γνωριμίες αλλά και τη ζητιανιά είναι πάντα στην επικαιρότητα. Γιατί, φίλοι μου, πάνε και ζητιανεύουν. Πότε από δω πότε από κει. Και βέβαια διαχωρίζουν τη θέση τους. Σεν συνεργάζονται ποτέ. Δεν έχουν συνεργάτες. Έχουν μόνο άλλους δευτεροχέρηδες που μέσα από αυτούς βρίσκουν κι αυτοί μια ευκαιρία να βγουν από την ασημαντότητα.
  Ακούστε τι έγινε πρόσφατα: Κάποιος είχε την ιδέα να ενωθούνε όλοι οι αρμόδιοι -υποτίθεται- φορείς για να κάνουν μια εκδήλωση υπέρ συγκεκριμένου σκοπού. Λοιπόν η ιδέα υλοποιήθηκε κατά 10%.
  Θα πεις κάτι είναι και αυτό. Από καθόλου, καλό είναι και το 10%. ΣΥΜΦΩΝΩ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ; ΣΥΜΦΩΝΩ. Καλό είναι και το 10%.
  Εκεί που διαφωνώ είναι ότι ο καθένας από τους φορείς που ενωθήκανε τελικά δήλωσε επίσημα και με δελτίο τύπου, ότι η ιδέα για την εν λόγω εκδήλωση ήταν… δική του.
  Γιατί τα λέω όλα αυτά; Χμ. Έλεγα να μη πω τίποτα, αλλά ρε παιδί μου, αυτό είναι το όνειδος του λαού μας και ένας λόγος σοβαρός που δεν πάμε μπροστά. Δεν πάμε μπροστά γιατί κανένας δεν δέχεται να είναι δεύτερος. Και ξέρετε πότε κάποιος δεν δέχεται να είναι δεύτερος; Όταν, όντας … δευτεροχέρης, (δηλαδή όταν δεν κάνει τίποτα δικό του, αλλά κλέβει το πνεύμα των άλλων), η θέση του είναι τελευταίος. Αυτός ο τελευταίος δεν δέχεται με τίποτα να είναι δεύτερος, τρίτος, τέταρτος κ.ο.κ. Μάλιστα! Αυτά συμβαίνουν όταν “οι… έσχατοι έσονται πρώτοι”, που λέει και το ρητό. Δηλαδή “πιάσε το αβγό και κούρευτο” που λέει ένα άλλο ρητό. Δηλαδή … καμία ελπίδα…
  Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και πολλά συγγνώμη για την πολυλογία.
  Άρις.-
  ΥΓ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ.
  ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΛΟΙΠΌΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ .. ΟΡΦΑΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΣΝΙΟΥΖ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ.

Σχολιάστε