Μουσική… ανάσα από την Φωτεινή Βελεσιώτου στον ΠόροΜια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου, η Φωτεινή Βελεσιώτου, θα δώσει μια μοναδική συναυλία την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 21:30, στο ρομαντικό Μεγάλο Νεώριο στον Πόρο.

Στα πλαίσια του Poros Arts Festival 2017 η Φωτεινή Βελεσιώτου συνοδευόμενη από φίλους και συνεργάτες της, θα ερμηνεύσει με ξεχωριστό τρόπο, αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και μεγάλες δικές της επιτυχίες στην παραλία “ΑΝΑΣΑ” στο Μεγάλο Νεώριο.

Η συναυλία διοργανώνεται από τον Δήμο Πόρου και τους εθελοντές του Poros Arts Festival 2017 και την παραλία “ΑΝΑΣΑ” που είναι και ο μεγάλος Χορηγός.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με πολλές sold out εμφανίσεις και μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν στις αποσκευές της, συνεχίζει τα μουσικά της ταξίδια ανά την Ελλάδα μαζί με τους εκλεκτούς φίλους της. Σε ένα αληθινό ταξίδι παρέα με τραγούδια που όλοι αγαπάμε, θα γίνουμε μια «αγκαλιά» ξεφεύγοντας από τα όρια ενώς κλασσικού μουσικού προγράμματος.
Η προσωπική της δισκογραφία με τις «μέλισσες», τα «διόδια», τη «στάχτη» κ.α. συνδυάζεται με μουσικές στιγμές που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του όπως το «περαστικός κι αμίλητος», «με σένα πλάι μου», «δε λες κουβέντα» και άλλα…

Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Επίσης σταθεροί συνταξιδιώτες: ενορχήστρωση, πιάνο, ακορντεόν ο Νίκος Παπαναστασίου, στο Μπουζούκι ο Γιώργος Καραμφίλλης και στο κοντραμπάσο ο Διονύσης Μακρής.
Σχολιάστε