Με τον Oleg Milovanov ανοίγει η αυλαία του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Πιάνου – Πόρος 2011Με το ρεσιτάλ του 21χρονου Ρώσου σολίστα Oleg Milanov, ξεκινούν απόψε Κυριακή 21 Αυγούστου στις 7.30 στο αμφιθέατρο Συγγρού, οι εκδηλώσεις του 3ου Διεθνές Φεστιβάλ Πιάνου – Πόρος 2011. Στο ρεσιτάλ συμμετέχουν επίσης η Kaleriya Koslova: Prelude, Rachmaninov, η Ekaterina Kotova: Fantaisie Impromptu, Chopin, ο Rie Kibayashi: “La Valse” , Ravel και ο Nicolo Toccaceli: Scherzo opus 31 No 2, Chopin.
Ο Oleg Milanov γεννήθηκε στην πόλη Ulyanovsk της Ρωσίας, κοντά στον ποταμό Βόλγα. Οι γονείς του είναι μουσικοί και ο Oleg ξεκίνησε τα μαθήματα πιάνου από τα έξι του χρόνια. Στα 14 του, ο Oleg, εισήχθη στο Κρατικό Κολλέγιο Μουσικής της Μόσχας, το οποίο έχει ονομαστεί προς τιμή του Frederick Chopin, με δασκάλα την Irina Turusova. Μέχρι σήμερα, ο Oleg Milanov, έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς και έχει κατακτήσει πολλές τιμητικές διακρίσεις.
Σήμερα ο Oleg, βρίσκεται στο 3ο χρόνο των σπουδών του, στη Ρωσική Gnesin Ακαδημία Μουσικής, με δάσκαλο τον Yuri Bogdanov.
Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Πιάνου – Πόρος 2011, είναι συνδιοργάνωση του Δήμου Πόρου και της Θερινής Διεθνούς Ακαδημίας. Το Porosnews, είναι χορηγός επικοινωνίας αυτής της προσπάθειας και θα σας ενημερώνει για τις εκδηλώσεις, στα πλαίσια του φεστιβάλ.
Σχολιάστε