Κονσέρτο Πιάνου στο Ιερό του Ποσειδώνα κάτω από το ολόγιομο φεγγάριΟ αρχαιολογικός χώρος του Ιερού του Ποσειδώνα στην Καλαυρεία Πόρου θα είναι ανοικτός για το κοινό τη βραδιά της 31ης Αυγούστου με την πανσέληνο, ώστε να απολαύσουν όλοι – κάτοικοι και επισκέπτες- το Κοντσέρτο Πιάνου που θα δώσουν διακεκριμένοι σολίστες της 4ης Διεθνούς Θερινής Ακαδημίας Πιάνου – Πόρος 2012.
Διοργανωτές της ξεχωριστής αυτής βραδιάς που αρχίζει ώρα 20.00 είναι ο Δήμος Πόρου και η Διεθνής Θερινή Ακαδημία Πιάνου, σε συνεργασία με τους αρχαιολόγους του Ερευνητικού Προγράμματος ΄΄Καλαυρεία΄΄,το Σουηδικό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Αθηνών και την ΚΣΤ΄Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.
Πολιτιστικοί χορηγοί της Ακαδημίας που πραγματοποιεί τις εργασίες της στον Πόρο από τις 21 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου για τέταρτη συνεχή χρονιά, ενισχύοντας σημαντικά τον πολιτισμικό τουρισμό στο νησί μας, είναι ο ιδιοκτήτης του Sirene Blue Resort κ. Σπύρος Λάζαρης, ο Μουσικός Οίκος Σπύρος Νάκας και η Εμπορική Τράπεζα.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Το λεωφορείο έχει προγραμματίσει δρομολόγιο στις 19.30 προς το Ιερό, με αφετηρία την Πλατεία Ηρώων, μέσω Ασκελίου και επιστροφή μετά την ολοκλήρωση του Κοντσέρτου.
Δείτε την φωτογραφία από το προηγούμενο Κοντσέρτο Πιάνου με πανσέληνο στο Ιερό (φωτό Μπ. Κανατσίδη) και αναλυτικά το φετινό Πρόγραμμα στο συνημμένο αρχείο:
Κοντσέρτο Πιάνου με πανσέληνο στο Ιερό του Ποσειδώνα 2012
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης says:

    ήταν μια όμορφη βραδιά με το φεγγάρι στις ομορφιές του, συγχαρητήρια για την προσπάθεια, μακάρι την επόμενη χρονιά να διορθωθούν κάποιες μικρολεπτομέρειες που χαλάνε κάπου τις εντυπώσεις

  2. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

    Αυτό που πρέπει πρώτα οπό όλα να διορθωθεί είναι να βγάζει λεφτά ο Δήμος Πόρου από όλες τις ιδιωτικές εκδηλώσεις.

Σχολιάστε