Κίχλη – Ο Πόρος στα βιβλίαΈνα ξεχωριστό μπλογκ έρχεται να προβάλει τον Πόρο με ένα μοναδικό τρόπο. Μέσα από τα βιβλία που έχουν γραφτεί κατά καιρούς, από λογοτέχνες έλληνες και ξένους, με θέμα, ή έστω εκτενείς αναφορές στον Πόρο.
Το μπλογκ λέγεται «Κίχλη – Ο Πόρος στα βιβλία» και περιέχει 38 τίτλους βιβλίων που γράφτηκαν υπό την επήρεια και την έμπνευση της… καλής αύρας του νησιού μας.
Στην «Κίχλη – Ο Πόρος στα βιβλία» θα βρείτε τις κυριότερες εκδόσεις που έχουν ως σημείο αναφοράς τον Πόρο και πληροφορίες για τους συγγραφείς και τους εκδοτικούς οίκους που τα κυκλοφόρησαν. Επίσης θα μπορέσετε να θαυμάσετε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Πραγματικά αξίζει μια επίσκεψη σε αυτόν τον «ιστότοπο» που έχει δημιουργηθεί με πολύ αγάπη για το νησί μας και μας θυμίζει ότι ζούμε σε τόπο μαγικό.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι http://kihli-poros.blogspot.gr/
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Αρις Αντάνης says:

    Πράγματι αυτό το μπλόγκ είναι άκρως εντυπωσιακό. Το έχω σχολιάσει και σε άλλη σελίδα του Ποροσνιουζ. Θα θέλαμε να γνωρίσουμε και τους συντελεστές για να τους συγχαρούμε. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.
    Ευχαριστίες
    Άρις Αντάνης

  2. ΘΑΛΕΙΑ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ says:

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ

Σχολιάστε