Κάλεσμα ομάδας διοργάνωσης του «POROS ARTS FESTIVAL-ΠΟΡΟΥ ΔΡΩΜΕΝΑ»porosartsΦέτος όπως και πέρσι οργανώνεται το «POROS ARTS FESTIVAL-ΠΟΡΟΥ ΔΡΩΜΕΝΑ» . Πολύ μεγαλύτερο πια, περισσότερο πολύμορφο, εμπλουτισμένο με νέες ιδέες και εκδηλώσεις έρχεται για να καθιερωθεί στην ζωή και την συνείδηση του νησιού.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ σημαντικότατο χώρο καταλαμβάνουν οι εκθέσεις που θα γίνουν.  Πλέον ο εκθεσιακός χώρος  άλλαξε, έγινε πιο κεντρικός  και αρκετά μεγαλύτερος από τον περσινό. Αυτό που μένει είναι να τον γεμίσουμε. Ως εκ τούτου ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους ζωγράφους, γλύπτες και γενικά εικαστικούς καλλιτέχνες που ζουν ή διατηρούν σχέση με την περιοχή Τροιζηνίας να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Κυριακή 7 Ιουνίου .

Το θέμα της έκθεσης είναι ελεύθερο και ο αριθμός των έργων θα καθοριστεί από τον αριθμό συμμετοχών. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Σπύρο Μπορμπαντωνάκη στο τηλέφωνο 6973616749, στο e-mail: spirosborbas@yahoo.gr ή μεσω facebook στο https://www.facebook.com/spirosborbasmural.paintings

Παρακαλούμε να τηρήσετε την προθεσμία υποβολής συμμετοχών ώστε να μας δοθεί περισσότερος χρόνος για διαφήμιση και προώθηση των εκδηλώσεων.

 
Σχολιάστε