Θέατρο: Το «Χοτέλ Βένους» του Α. Αντάνη από ερασιτέχνες ποριώτες ηθοποιούςAFISA TELIKHΤο βιβλίο του Άρι Αντάνη «Χοτέλ Βένους», θα μας μεταφέρει στο «σανίδι» η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Πόρου, σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Μαρκομπότσαρη.  Πρόκειται για μια κωμωδία με σημείο αναφοράς την περιοχή μας. Οι δυο μουσικοχορευτικές παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο εκδηλώσεων του Γυμνασίου Πόρου, στις 16 & 17 Ιανουαρίου στις 20:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Ποριώτης συγγραφέας Άρις Αντάνης, αναφέρει για το έργο “Hotel Venus”: «Η ιστορία εκτυλίσσεται  χειμώνα, σε ένα ξενοδοχείο του Γαλατά, όπου κάθε Παρασκευή συναντιούνται δύο νέοι σχετικά άνθρωποι, ο Μίλτος και η Τασία, μένουν εκεί  όλο το Σαββατοκύριακο και μετά αναχωρούν  για να ξαναεμφανιστούν  την επόμενη εβδομάδα. Τι συμβαίνει  άραγε  με αυτό το περίεργο ζευγάρι;  Αυτά θα φανούν στην πλοκή, όπου μαζί με το Μίλτο και την Τασία,  ρόλους σπαρταριστούς διαδραματίζουν  ο ξενοδόχος Κυρ- Λεωνίδας και η καμαριέρα Ελβίρα από το Καζακστάν. Τα μηνύματα είναι σύγχρονα, και  προκύπτουν από  γεγονότα  που,  παρά το ότι συμβαίνουν συχνότατα,  δεν παύουν κάθε φορά να μας εκπλήσσουν.

Στην κωμωδία μας αυτή  περισσεύουν τα συναισθήματα της  αγάπης και  της καλοσύνης  και επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά ότι το χιούμορ είναι πολύ… σοβαρή υπόθεση».

Δείτε το πρόγραμμα της παράστασης πατώντας την παρακάτω φωτογραφία:

προγραμμα παραστασης

 

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Νομίζω πως πρόκειται για ιδανική τοπική πολιτιστική εκδήλωση, αφού όλοι οι παράγοντές της είναι συντοπίτες. Τέτοιες προσπάθειες δημιουργικής συνεργασίας, είναι καλό να αναδεικνύονται και να ενθαρρύνονται γιατί δεν είναι η παθητική παρακολούθηση μιας παράστασης ενός περιοδεύοντος επαγγελματικού θιάσου που επιτελεί αληθινό εκπολιτιστικό έργο.

    Καλή επιτυχία

Σχολιάστε