Η χορωδία του Γυμνασίου παρουσιάζει την παράσταση που διακρίθηκε (βίντεο)gumnsaioΟ Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Πόρου σας προσκαλεί στη μουσική εκδήλωση χορωδίας και ορχήστρας του Γυμνασίου Πόρου την Παρασκευή 11/4/2014 στις 9μμ στο νεοκλασικό Κτήριο Συγγρού.

Στην εκδήλωση θα απολαύσετε την παράσταση που δόθηκε στην 6η Διεθνή Συνάντηση Μαθητικών Χορωδιών Καρδίτσας, όπου διακρίθηκε το Γυμνάσιο Πόρου και προτάθηκε να συμμετάσχει στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό στη Νάπολη της Ιταλίας.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Άρις Αντάνης says:

  Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Μπράβο στα παιδιά του Πόρου, εύγε στη πιανίστα, στην υπέροχη ορχηστρούλα, και βέβαια στη μαέστρο. Αυτά βλέπουμε και ακούμε και καμαρώνουμε, αλλά και ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες.
  Παρα πολύ όμορφες στιγμές μας χάρισαν. Ωραίες οι επιλογές των τραγουδιών και πολύ καλή η απόδοση. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την ευφορία που νιώσαμε και να ευχαριστήσουμε αυτό το Ποριώτικο ολόδροσο μουσικό σύνολο. Είναι η προσωποποίηση της Άνοιξης.
  Περιμένουμε και άλλες εκδηλώσεις και βέβαια το βίντεο από τη Νάπολη της Ιταλίας.
  Με όλη μου την εκτίμηση
  Άρις Αντάνης

 2. Παναγιώτης Τσιακούλιας says:

  Δεν θα σταθώ στα συγχαρητήρια. θα περιμένω νέες συγκινήσεις,ν΄ανέβω ακόμα λίγο ψηλότερα, από τις επιτυχίες των παιδιών μας, με την καθοδήγηση των άξιων καθηγητριών τους. τώρα που είν΄ο καιρός, ό,τι μαθαίνουν γίνεται κτήμα τους και μπαίνουν σωστά στο χώρο της μουσικής.
  Σας ευχαριστώ.

Σχολιάστε