“Η Τέχνη στο Παλιό Λιτρίβι”: Εγκαίνια, η επόμενη μέρα – Βραδιά ΠοίησηςIMGP5284Την Κυριακή της Αποκριάς, 17 Μαρτίου 2013,ο πολυχώρος “Η Τέχνη στο Παλιό Λιτρίβι”, εγκαινίασε την επίσημη εκκίνηση της διαδρομής του στο χώρο της τέχνης και του πολιτισμού. Στην παραλιακή οδό του Πόρου, στη γειτονιά της Πούντας, μετά τις 5 μ.μ. και για τέσσερις περίπου ώρες, ο πολυχώρος υποδέχτηκε ανθρώπους όλων των ηλικιών, από τον Πόρο και την ευρύτερη περιοχή της Τροιζηνίας, επισκέπτες από άλλα μέρη της Ελλάδας, αλλά και τουρίστες, που με συγκινητική διάθεση, παρά το κρύο, προσήλθαν για να δώσουν εγκάρδιο παρόν σε αυτή την προσπάθεια. Το ξεκίνημα αυτό σηματοδοτήθηκε με την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Ποριώτη φωτογράφου Νίκου Παύλου, με τίτλο “Στο μεταξύ η Ελλάδα ταξιδεύει…”

IMGP5194

IMGP5196

IMGP5220

 

Το απογευματόβραδο ήταν υπέροχο, με ζεστές παρουσίες, εικόνες από ταξίδια ψυχής, μουσικές και τραγούδια από φίλους της μουσικής και φίλους μουσικούς. Όλα τα σφράγισε η καλή ενέργεια των παρευρισκομένων. Η έκθεση του Νίκου Παύλου έτυχε πολύ θερμής υποδοχής τόσο από τους γνώστες της δουλειάς του όσο και από όσους αντίκριζαν για πρώτη φορά τη μοναδική φωτογραφική του ματιά. Ζεστή συντροφιά στο πιάνο μάς κράτησε η Στέλλα Γιδάρη με αγαπημένες μελωδίες, ενώ αργότερα τη σκυτάλη πήραν οι Λαρίσα και Ελένη Ιασωνίδου, στη φωνή και στο πιάνο αντίστοιχα, με υπέροχα τραγούδια από άλλες εποχές, που σιγοτραγουδήσαμε μαζί τους. Τη βραδιά έκλεισε εξίσου υπέροχα και μελωδικά η Άννα Παπαζαφειροπούλου, δίνοντας μια πρόγευση για τη βραδιά ποίησης με τίτλο «Έλα με το αγαπημένο σου ποίημα», που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο η «Τέχνη στο Παλιό Λιτρίβι» αυτή την Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013, Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, στις 19:00-21:00. Μια βραδιά με απαγγελίες και γνωστές μελοποιήσεις αγαπημένων ποιημάτων, με συνοδεία πιάνου από την Άννα Παπαζαφειροπούλου.

IMGP5222

 

Πληροφορίες

Διάρκεια έκθεσης φωτογραφίας: 17–25 Μαρτίου

Ώρες λειτουργίας: 10:30–14:30 & 17:30–20:30

 

«Η Τέχνη στο Παλιό Λιτρίβι»

Λεωφ. Δουζίνα 138, Πούντα, 180 20 Πόρος

www.stopaliolitrivi.gr

+30 2298 22378

stopaliolitrivi@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/stopaliolitrivi

Skype IM: stopaliolitrivi

Twitter: twitter.com/stopaliolitrivi
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
  ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΜΑΣ.
  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 21/3/2013 -ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ- ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ.
  ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΤΙΜΗ
  ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ

 2. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.
  Θα ήταν χαρά μας να σας γνωρίσουμε και από κοντά.

Σχολιάστε