Η Τέχνη στο Παλιό Λιτρίβι: Ένας νέος κύκλος ανοίγειapopano1Πριν από ένα χρόνο, τέτοια εποχή δημιουργήθηκε στον Πόρο, ένας χώρος πολιτισμού που θα έφερνε κοντά ανθρώπους και τέχνες, εκφραστικά μέσα και οπτικές δίπλα στη θάλασσα και στη φύση.

Ένα χρόνο μετά το Παλιό Λιτρίβι έχει σφραγιστεί ανεξίτηλα από μουσικές, φωνές, εικόνες, χρώματα, λόγια, κουβέντες, συναισθήματα. Ο πρώτος κύκλος του έχει κλείσει και ένας νέος ανοίγει. Αυτός ο κύκλος θα συμπεριλάβει ακόμα περισσότερους ανθρώπους και τόπους, όπως ήταν εξάλλου εξαρχής ο στόχος. Ο διάλογος ανοίγει κι άλλο, για να αγκαλιάσει και άλλους χώρους με παρόμοια όνειρα και προσδοκίες, καθώς και άλλους τομείς του πολιτισμού, δίνοντας βάση στην εκπαίδευση και στη δημιουργία εν τη γενέση της. Σεμινάρια, εκδηλώσεις και χρηστικά αντικείμενα τέχνης είναι αυτά που θα μας συντροφέψουν το χειμώνα του ’13-’14, κάποια στον Πόρο και κάποια αλλού στην Ελλάδα.

Ο νέος κύκλος της «Τέχνης στο Παλιό Λιτρίβι», ξεκινάει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, 11:00-14:00, με το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου φωνητικής “Το σώμα ως μουσικό όργανο” με τη Λαρίσα Ιασωνίδου. Ένα τρίωρο σεμινάριο που απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν με τον καλύτερό τρόπο τη φωνή τους στη δουλειά, στο σπίτι και στις συναναστροφές τους αλλά και πώς να εκφράζονται με αυτήν. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς, επαγγελματίες και σε όποιον θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες που του προσφέρει το σώμα του, αυτό το μοναδικό μουσικό όργανο που όλοι διαθέτουμε. Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ. Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνήστε στο 2298022378 ή στο stopaliolitrivi@gmail.com για δηλώσεις συμμετοχής.

 
Σχολιάστε