Η «Ποριώτισσα» on line…1374935843Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε η Γιορτή της Λεμονιάς, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πόρου «Η Ποριώτισσα», ήρθε η ώρα να αποκτήσει ο σύλλογος το διαδικτυακό του «σπίτι», προκειμένου να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στην κοινωνία του Πόρου.

Η ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα της «Ποριώτισσας» βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://poriotissa.weebly.com και περιλαμβάνει, ιστορικό του Συλλόγου, νέα και ενημέρωση από τις εκδηλώσεις, τις εκδρομές και τις δράσεις, που διοργανώνονται από τις κυρίες της «Ποριώτισσας» και άλλες, πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πόρου “ΠΟΡΙΩΤΙΣΣΑ” ιδρύθηκε το 2003. Τα μέλη του, με απίστευτο μεράκι και εργασία, έχουν αφήσει το στίγμα τους στον τομέα του πολιτισμού στο νησί του Πόρου.  Οι κυρίες του συλλόγου χαρακτηρίζονται από τη συνέπεια, την ανιδιοτέλεια, τη δημιουργικότητα  και τη σκληρή δουλειά τους, τόσο στο οργανωτικό, όσο και στο επικοινωνιακό κομμάτι, και οι εκδηλώσεις τους, έχουν αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες του καλοκαιριού.

Το επόμενο ραντεβού για τις ποριώτισσες, έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 9/8, όπου ο σύλλογος διοργανώνει εκδρομή στην Επίδαυρο με σκοπό την παρακολούθηση της παράστασης Τραχίνιες του Σοφοκλή από το Εθνικό θέατρο Ελλάδος.
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων
Τηλ : 6986611122 Χριστίνα Ροή
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Άρις Αντάνης says:

  Συμφωνώ με όλα όσα αναφέρονται στο πιο πάνω ρεπορτάζ για τον Πολιτιστικό Σύλλογο ” Ποριώτισσα” και τις Κυρίες που συνθέτουν – ανέκαθεν και τώρα- το Διοικητικό Συμβούλιο.
  Ειδικά για το τωρινό Διοικητικό Συμβούλιο ας μου επιτραπεί να προσθέσω και κάποιες προσωπικές διαπιστώσεις: Εκτός των δραστηριοτήτων τους, οι Κυρίες διαθέτουν και προσφέρουν άπλετα και με ειλικρίνεια, τη δημοκρατικότητά τους, την ανυπόκριτη απλότητα στη συμπεριφορά, τη ζεστασιά ή/και τη δροσιά τους -ανάλογα- στα μέλη, στις επαφές και στις σχέσεις τους, το νοιάξιμο, την καλοσύνη τους, το χαμόγελό τους και βέβαια το χιούμορ τους.
  Τέλος οι Κυρίες με γενναιοδωρία εκφράζουν την αναγνώριση και την ευγνωμοσύνη τους προς όσους συμμετέχουν στο έργο τους με οποιοδήποτε τρόπο.
  Γι αυτό κι εμείς ανταποδίδουμε αυτή την αναγνώριση και εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και τις ευχές μας, για τη συνέχιση του πολύ αξιόλογου και ποικίλου έργου τους.
  Με εξαίρετη τιμή
  Αρισ. Παναγ. Αντάνης (Δημότης Πόρου)
  Μάριλυν Αρισ. Αντάνη (Δημότις Πόρου και Μέλος της Ποριώτισσας)

 2. XRISTINA ROH says:

  ΑΡΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ .ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ…..

 3. ΘΑΛΕΙΑ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ says:

  MΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΦΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΛΜΗ, ΑΚΟΥΡΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΕΣ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΛΕΜΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΟ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Σχολιάστε