Η Μήδεια Χουρσουλίδου Live @ Regatta το Σάββατο 6 Μαΐου!Η φωνή της μας μάγεψε την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Η Μήδεια επιστρέφει στον Πόρο σε λίγες ημέρες για να μας καθηλώσει με ένα διαφορετικό ρεπερτόριο, στην μουσική σκηνή του Regatta Cocktail Bar (ex Cinema Cafe), το Σάββατο 6 Μαΐου.

Η Μήδεια Χουρσουλίδου, μία εξαιρετική Ελληνίδα ερμηνεύτρια και εκπρόσωπος του ethnic Rock, ζει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στον καλλιτεχνικό τομέα ως τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής. Είναι ποντιακής καταγωγής, γεννημένη στην Τσάλκα της Γεωργίας από μία μουσική οικογένεια. Σε νεαρή ηλικία έρχεται οριστικά στην Ελλάδα, όπου συμμετέχει σε μουσικά σχήματα και συνεργάζεται με πολλούς κορυφαίους καλλιτέχνες.

Θα βρίσκεται μαζί μας ζωντανά το Σάββατο 6 Μαΐου και θα την συνοδεύει στο ακορντεόν η Λαρίσα Ζιχάρεβα, μια εξαιρετική μουσικός από την Ουκρανία που ζει και διαπρέπει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Μαζί θα μας προσφέρουν ένα “διαφορετικό” πρόγραμμα που θα είναι στο πρώτο του μέρος αφιερωμένο στην Επέτειο της Νίκης στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο).

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει στο πρώτο του μέρος αγαπημένα Ρώσικα πολεμικά τραγούδια της εποχής αλλά και τραγούδια από γνωστούς Έλληνες συνθέτες αφιερωμένα στο Αντιστασιακό Kίνημα της Ελλάδας και στην απελευθέρωση από την κατοχή κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στην συνέχεια θα ακουστούν γνωστές συνθέσεις του Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοίζου , Σταύρου Ξαρχάκου και άλλων μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Μήδεια Χουρσουλίδου – φωνή
Λαρίσα Ζιχάρεβα – Ακορντεόν

τηλ. κρατήσεων: 6946328232
Σχολιάστε