Η Θεατρική Σκηνή Τροιζηνίας προβάρει ΣαίξπηρΤην επιστροφή της με την κωμωδία του Σέξπηρ «Όνειρο θερινής νυκτός» ετοιμάζει για φέτος η Θεατρική Σκηνή Τροιζηνίας .
Μετά τις κωμωδίες «Η Τύχη της Μαρούλας», «Ο Επιθεωρητής» και «Βαβυλωνία» και την υπέροχη στροφή με την «Μικρή μας Πόλη» του – βραβευμένου με Pulitzer – Thornton Wilder, ο τοπικός θίασος επιστρέφει μετά από τρία ολόκληρα χρόνια απουσίας για να μαγέψει το κοινό της περιοχής.
Οι πρόβες και η προετοιμασία παραγωγής έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και η πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή 4 Ιουνίου και οι παραστάσεις θα συνεχίστούν μέχρι και τις 8 Ιουνίου.
Η Θεατρική Σκηνή Τροιζήνας, ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό την οργάνωση και πραγματοποίηση θεατρικών και καλλιτεχνικών παραστάσεων στην ευρύτερη περιοχή της Τροιζηνίας.
Τα μέλη της είναι ενεργοί πολίτες της περιοχής που εδώ και χρόνια συμμετέχουν αφιλοκερδώς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μέσα από τοπικούς φορείς και συλλόγους.
Στόχος της Θ.Σ.Τ είναι η πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου και η ευαισθητοποίηση των κατοίκων σε σχέση με την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία σε όλες της τις εκφάνσεις και μορφές.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Γαλατά που από την κατασκευή του κι ύστερα, θεωρείται «πνεύμονας» ζωής στις προσπάθειες του συλλόγου.
Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει και φέτος η «ψυχή» της Θ.Σ.Τ. Τζίνα Κουλαρμάνη, η οποία κάθε χρόνο «στρατολογεί» νέα πρόσωπα και εκμαιεύει απ’ αυτά όλες τους τις δυνάμεις, ούτως ώστε να καταφέρνουν να διακρίνονται, ακόμη και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Σχολιάστε