Η Θεατρική Σκηνή Τροιζηνίας ξαναχτυπά…Φωτό: Μπάμπης Κανατσίδης

Η επιτυχία των παραστάσεων του Ιουνίου, τους φέρνει κοντά μας και τον Αύγουστο… Το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” επιστρέφει για τρεις παραστάσεις στις 5,6,7 Αυγούστου στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Γαλατά.
“Σαν ένα μακρύ, περιπετειώδες και συναρπαστικό ταξίδι  ήταν η ενασχόλησή μας με το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας». Ένα έργο με ιδιαίτερες απαιτήσεις, ανεξάντλητο, τόσο αυθόρμητα και πηγαία γραμμένο,  τόσο «ανοιχτό» σε νοήματα  και ιδέες που κέντρισε την φαντασία  και την δημιουργικότητά μας δοκιμάζοντας πολλές φορές τις αντοχές μας σε διαφορετικά και ποικίλα επίπεδα.
Βέβαιο είναι πως «οι αποσκευές αυτού του ταξιδιού» για τον καθένα από μας και για όλους μαζί σαν ομάδα, είναι γεμάτες από πολύτιμο υλικό που θα μας ακολουθεί και θα στηρίζει την περαιτέρω δουλειά μας” μας λέει για το έργο, η ψυχή της Θεατρικής Σκηνής Τροιζηνίας Τζίνα Κουλαρμάνη.
Η Θεατρική Σκηνή Τροιζήνας, ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό την οργάνωση και πραγματοποίηση θεατρικών και καλλιτεχνικών παραστάσεων στην ευρύτερη περιοχή της Τροιζηνίας.
Τα μέλη της είναι ενεργοί πολίτες της περιοχής που εδώ και χρόνια συμμετέχουν αφιλοκερδώς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μέσα από τοπικούς φορείς και συλλόγους.
Στόχος της Θ.Σ.Τ είναι η πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου και η ευαισθητοποίηση των κατοίκων σε σχέση με την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία σε όλες της τις εκφάνσεις και μορφές.
Το βίντεο είναι του Βασίλη Κολοκύθα
Σχολιάστε