Η θάλασσα με νότες στη συναυλία της Αγγελικής Μαρινάκη (βίντεο)marinakiΗ θάλασσα και η μουσική παντρεύτηκαν σε μια μοναδική συναυλία που δόθηκε την Τετάρτη 29 Ιουλίου στο κατάμεστο αμφιθέατρο του κτηρίου Συγγρού.
Η αγαπημένη ποριώτισσα τραγουδίστρια Αγγελική Μαρινάκη, με πενταμελή ορχήστρα, τραγούδησε τραγούδια με θέμα την θάλασσα, σε μια συναυλία με τίτλο «Με τις νότες αρμενίζω» που έγινε στα πλαίσια των εκδηλώσεων της «Γιορτής της Λεμονιάς» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πόρου «Ποριώτισσα».
Μαζί με την Αγγελική Μαρινάκη, τραγούδησε ο Νίκος Καρακαλπάκης ενώ τους συνόδευσαν οι: Έλμα Καφετζιδάκη (πλήκτρα), Γάσπαρης Μάμμας (κλαρινέτο), Αλέξανδρος Γεωργιάδης (μπουζούκι) και ο Γιώργος Φιλλιπάς (κρουστά).
Αν και η Αγγελική μας έχει συνηθίσει σε κλασσικό ρεπερτόριο, στη συναυλία της Τετάρτης, τραγούδησε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια των Χατζιδάκι, Λοϊζου, Σπανού, Τσιτσάνη και φυσικά του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη, όπου γιόρτασε τα 90α του γενέθλια.
Ο κόσμος απόλαυσε με την καρδία του την συναυλία και συνόδευε στο τραγούδι τους καλλιτέχνες.
Επίσης, οι δύο ερμηνευτές και η ορχήστρα, έπαιξαν και νησιώτικα τραγούδια με ιδιαίτερο τρόπο. Ξεχωριστή νότα η συμμετοχή της χορωδίας της «Ποριώτισσας» υπό τη διεύθυνση του Άρη Ροή.
Την συναυλία στήριξαν η ΔΗΚΕΠ και ο Δήμος Πόρου.
Σχολιάστε