Η έκθεση “Κοινή Γραμμή” και η διάλεξη του Dr. Francis BrounΜια αξιόλογη έκθεση ζωγραφικής φιλοξενείται στη αίθουσα του παλιού ταχυδρομείου, στο ισόγειο του Δημαρχείου Πόρου, μέχρι την Κυριακή 2 Απριλίου.

Η ομαδική έκθεση «Κοινή Γραμμή» διοργανώνεται από την πρωτοβουλία νέων «Σύνεργον» και στην έκθεση, παρουσιάζονται τα έργα 21 δημιουργών, που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς τον Πόρο.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι ακόλουθοι καλλιτέχνες:

Astrid Alberts, Pamela Jane Rogers, Dennis McCallum, Βίβιαν Βασιλακοπούλου, Ήβη Γαβριηλίδη, Μάρα Δημοπούλου, Νεκτάριος Δράνιας, Πέτρος Καρυστινός, Μαρία Κούρου, Γεωργία Λιβανού, Λιάνα Μελισσαράτου, Σπύρος Μπορμπαντωνάκης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Κατερίνα Ρείζη, Μαρία Σουλιώτη, Αναστάσιος Τζιτζάς, Δήμητρα Τσούκα, Μαρία Φλουράκη, Νικόλαος Χατζηπέρος, Μαρία Χωριανοπούλου, Γιάννης Ντούσκος.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν με επιτυχία την Πέμπτη 23 Μαρτίου και μέχρι σήμερα, η ομαδική έκθεση έχει συγκεντρώσει αρκετούς επισκέπτες. Όπως προαναφέραμε, η έκθεση ολοκληρώνεται την Κυριακή 2 Απριλίου.

Διάλεξη του Dr Francis Broun

Στα πλαίσια της έκθεσης, την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 6:30μμ θα δοθεί διάλεξη από τον Dr Francis Broun που θα έχει ως θέμα την ιστορία της ζωγραφικής με νερομπογιές.

Η διάλεξη θα φιλοξενηθεί στο Regatta Cocktail Bar και θα είναι στα αγγλικά.

Τα έσοδα από την έκθεση θα δοθούν για την φροντίδα των αδέσποτων του Πόρου.
Σχολιάστε