Ζωντανή ζωγραφική στο Παλιό Λιτρίβι



LIANAΤην Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 21:00 “Η Τέχνη στο Παλιό Λιτρίβι” φιλοξενεί το έργο της εικαστικού Λιάνας Μελισσαράτου… εν τη γενέσει του.
Σε ένα απρόβλεπτο happening η ζωγράφος θα ξεδιπλώσει την έμπνευσή της μπροστά στα μάτια του κοινού της, αναζητώντας επιτόπου φόρμες, μέσα και τρόπους έκφρασης. Αν σας γοητεύει ο κόσμος της ζωγραφικής και δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να επισκεφθείτε το ατελιέ ενός δημιουργού ή αν θέλετε να παρακολουθήσετε τη δημιουργική διαδικασία μιας σημαντικής ζωγράφου που ζει και εργάζεται στον Πόρο σάς δίνεται η ευκαιρία δύο ημέρες μετά την πανσέληνο στην ονειρική βραδινή Πούντα.
Η Λιάνα Μελισσαράτου γεννήθηκε στο Ληξούρι Κεφαλληνίας το 1964. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας με δασκάλους τον Δ. Μυταρά και Ν. Κεσσανλή (1983 –1989). Σπούδασε Σκηνογραφία με δάσκαλο τον Β. Βασιλειάδη (1986). Παρακολούθησε Σεμινάρια Βυζαντινολογίας και Video Art στην ”Ecole de Beaux Arts” στο Παρίσι και στο Montpellier (1987–1988). Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδοs. Έργα της βρίσκονται σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.




Σχολιάστε